Mias Familjeblogg

Håll dig långt ifrån det här giftet och få din hälsa tillbaka

Ni som har läst den här bloggen en längre tid vet att jag inte läser mainstream media, inte ser på nyheter och inte har facebook längre. Att hålla mig ifrån alla de medierna gör mig till en lyckligare, friskare och mer upplyst människa. Att jag inte läser nyheter där många andra fortfarande gör det betyder varken att jag inte är intresserad av omvärlden eller att jag inte läser, för det gör jag. Jag läser nyheter varje dag. Massor. Jämt. Jag läser på alternativa nyhetssajter som jag resonerar med, om hur jag håller mig frisk, om nya upptäckter, om politik, om världen, om vårt universum, om mitt spirituella jag, om sådant som gör mig glad, om sådant som gör mig ledsen. Jag vet mer nu än jag någonsin vetat förut och jag vet saker som jag aldrig hade kunnat lära mig med den begränsade världsbild som mainstream media erbjuder.

Vi alla måste börja ifrågasätta vad fasen det är tidningarna rapporterar! När jag nu någon gång i månaden går tillbaka till någon av de klassiska nyhetstidningarna för att kolla vad som skrivs så blir jag både chockad och bedrövad. Det känns som reklam i blinkande neon skriven av professionellt manipulativa marionetter med genomskinliga syften – att hålla dig som läser rädd! Rädd för att leva ditt liv. Rädd för att tro på dig själv. Rädd för att titta bakom kulisserna. Rädd för att resa. Rädd för din granne. Varför detta enorma intresse av att rapportera alla snaskiga detaljer kring ett fruktansvärt mord någonstans i Sverige och samtidigt inte skriva någonting alls om att nya hälsorön får tusentals svenskar att må bättre varje dag? Varför inte rapportera en enda av alla de fantastiska berättelser om människor som blivit friska av att sluta med socker eller gluten eller mjölk? Varför inte rapportera att det i andra delar av världen har lanserats nya metoder till att skapa fri energi? Det är helt galet!

Så min uppmaning för dagen blir att börja ta dig ut på nya äventyr på nätet. Våga sluta klicka in dig på gamla sensationslystna gulröda nyhetssajter av gammal vana. Det är dags att vi börjar tänka själva. Och att du är här visar att du gör just det.


One comment on “Håll dig långt ifrån det här giftet och få din hälsa tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet. Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo! Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]