Universums hjärtslag | Mias Familjeblogg
Mias Familjeblogg

Universums hjärtslag

Känner ni den? Den galaktiska pulsen? Det sägs att den kommer var 26 tusende år och det är nu. Nu är det tid igen. För universums hjärtslag.

Du känner det i kroppen. Det pirrar inifrån och ut. Kroppen känns lite mer svävande, lite mer flytande. Den känns inte lika tung som innan, inte lika solid. Den läker. Anpassar sig. Ombildar sig till det nya. Frekvenser höjs. Inuti såväl som utanför.

Du känner det i hjärtat. Det känns mer öppet. Du förstår andra lite bättre. Du dömer lite mindre. Du förlåter lite lättare.

Du känner instinktivt att något stort har hänt. Det har varit en turbulent tid. Känslor som har legat dolda har blossat upp som kraftiga vindar, men sedan lämnat dig för gott. Du har inte kunnat ducka. Inte kunnat värja dig. Det som inte var menat att vara var tvunget att rämna. Kanske rämnar det fortfarande. Men det är bara för att ge plats åt det nya. Det som behöver komma in. Låt kaoset passera. Notera dina känslor. Betrakta dem, men släpp dem sedan. De tjänar dig inte längre. Nu behöver det nya få komma in. Det lätta. Ljuset.

Värna om dina tankar. De skapar din framtid. Än snabbare nu än innan. Föreställ dig den framtid du vill ha. Den värld du vill leva i. Föreställ dig den värld du vill visa för dina barn, för dina barnbarn. Känn de smaker du vill smaka, de dofter du vill känna, den luft du vill andas. Föreställ dig bergen, ängarna, skogarna och haven. Fyll dem sedan med djur och växter, med färger och ljud.

Vi gör det tillsammans. Allihop. Och vi känner varandra. Vi känner varandras tankar nu och vi får varandras insikter. Det är stort. Vi har vaknat. Och vi vaknar mer och mer för varje dag som går. De täta molnen på himlen lättar.

Den nya tiden är här och vi lever i den tillsammans.


One comment on “Universums hjärtslag

  1. Lisa Tisell on

    Så vackert formulerat! Jag känner pulsen och skickar kärlel till dom delarba av mig själv som är i behov av att helas. Och som du säger gör vi det här tillsammans! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet. Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo! Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]