Mias Familjeblogg

Tvångsvaccinering av våra barn

Ja, det kan tyvärr bli verklighet här i Sverige inom en snar framtid om vi inte agerar och säger ifrån. Sofia Arkelsten (M) lämnade den 1:a oktober 2015 in en motion till riksdagen om tvångsvaccinering av våra barn och motionen ska hanteras nu under våren 2016. Debatten i media är obefintlig och de som försöker kommunicera en saklig och professionell motreaktion blir censurerade av stora tidningar som DN.

Följande artikel låg publicerad på DN debatt i några timmar innan den plockades bort, gissningsvis av någon med makt och andra intressen:
Våra barn ska inte tvångsvaccineras

Artikeln är skriven av fem otroligt kompetenta personer, varav en är medicinsk forskare, och borde tas på största allvar av alla som är seriösa och opartiska i vaccinfrågan. Att en lag håller på att stiftas för tvångsvaccinering får mig att kallsvettas och jag undrar när vi svenska medborgare blev så flata att vi gav ifrån oss modet och rätten att våga ta egna beslut om våra egna kroppar? Att låta staten ta beslut om vad de ska spruta in i ditt nyfödda barns kropp? Varningsklockor någon? (Oavsett var man står i frågan om just vaccinationer så borde det här beslutet skapa rysningar hos vem som helst som tycker sig äga rätten till sin egen kropp!)

Här kan du läsa mer om lagförslaget och skriva på emot förslaget. Agera gärna omedelbart. Våren 2016 närmar sig med stormsteg.

30 studier som kopplar samman vaccin och autism
För den som vill läsa vidare om ämnet kommer här några tips från mig:

 • En av författarna till artikeln som plockades bort från DN, Linda Karlström, har själv ett vaccinskadat barn och driver en sajt som heter vaccin.me. Det är en av mina bästa svenska källor för vaccininformation.
 • Andra bra svenska sajter som publicerar vaccinrelaterade artiklar är thenhf.se, newsvoice.se och vaken.se
 • För några veckor sedan publicerade en alternativ nyhetssajt som jag följer en artikel som sammanställer 30 studier som alla visar på ett klart samband mellan vaccin och autism. Artikeln hittar ni här. Ni kan sedan klicka er vidare till var och en av studierna och läsa resultaten själva. (Notera att många vaccinationer säljs under olika namn i olika länder men tillverkas och levereras av samma leverantörer, dvs det är i mångt och mycket samma vacciner som sprutas in i våra barn som det pratas om i artikeln.)

 

Läs mina tidigare inlägg...
Om man inte redan har listat ut var jag själv står i vaccinationsfrågan så kan man läsa mina två tidigare inlägg här: Att vaccinera eller inte vaccinera sitt barn, del 1 och Att vaccinera eller inte vaccinera sitt barn, del 2.

Föreläsning den 12 mars
Om man dessutom bor i Skåne och vill veta mer om vaccinationer så håller den fd cancerforskaren Ann-Charlotte Stewart en föreläsning, Friskare utan vaccin, i Åstorp den 12e mars. Ses vi där?


15 comments on “Tvångsvaccinering av våra barn

 1. Caroline on

  Bra och klokt inlägg! Viktigt att alla läser på som föräldrar och inte bara litar blint på läkemedelsindustrin.. Jag ska själv lyssna på Ann- Charlotte stewart viktiga föreläsning när hon kommer till Finspång Östergötland 6/4!

  Svara
 2. Curt Axelsson on

  Jag är morfar 72 år strax . När jag var ung trodde hela Sveriges befolkning att det var nödvändigt med vaccineringar , men det har numera visat sig att det var en bluff . Många barn blir skadade av sin vaccinering har det visat sig senaste åren . MINA BARNBARN 2 TJEJER idag 15 samt 13 år MÅSTE SJÄLVA ANSER JAG INTE LAGAR I SVERIGE . lIVSVIKTIGT SÅKLART !!!

  Svara
 3. Åsa Bergln on

  Lår dem som vill vaccineras göra det och låt oss andra slippa. När jag vägrade svininfluensavaccinet för några år sedan och varnade alla jag kände för att låta sig vaccineras fick jag höra att jag var osolidarisk(!?!?!)
  Jag frågade vad man menade. Jo, jag kunde ju smitta andra. Jag svarade, att om de nu trodde att vaccinet var så bra så skulle ju alla vaccinerade klara sig från sjukdomar. Vi andra “osolidariska” skulle det inte. Tyvärr var det bland dem som lät sig vaccineras som sjukdomarna infann sig.
  Jag anser också att vi måste tänka längre när det gäller tvångsvaccinering. Vad händer om makthavare bestämmer sig för att blanda vaccinet med, låt oss säga “lydnads-serum”?
  Och, för guds skull, kom inte med dravlet “vi lever i en demokrati”.

  Svara
 4. Barbara on

  Ni säger ni skall kunna fá bestämma över era egna kroppar. Men det är era barns kroppar inte era. Skall de vuxna kunna fá bestämma över deras barns kroppar…. Den 6 åriga pojken som dog i difteri i Spanien 2015 för hans föräldrar inte ville vaccinera honom….låg lång tid pá sjukhus men dog. Hade de rätt att bestämma över hans liv?

  Svara
 5. Lisa on

  Våra barns kroppar tillhör inte vaccinationsindustrin eller myndigheterna. Bör inte göra det i alla fall. Barbara och Maria, ni är tyvärr inte helt pålästa. Det som räddar liv är sundhet, renhet och bra näringsrik mat. Vacciner skadar mer än de hjälper och de som redan är svaga kan dö eller bli allvarligt skadade av vacciner. Vacciner skyddar itne helelr som de säger att de ska, ev. under en extremt kort tid, och väldigt lokalt.

  Svara
 6. Madeleine on

  I Australien gäller tvångsvaccinering och dom som nekar blir av med barnbidraget. Det är ju diskriminering att lågavlönade som som faktiskt måste ha barnbidrag för att kunna klara månaden kanske ska behöva vaccinera trots motstånd. Hoppas inte Arkelstens förslag går igenom.

  Svara
 7. sylvia on

  Vaccinering räddar liv. Det där med att vaccinering skulle orsaka autism är rents trams och har motbevisats i massor av studier. Därmed inte sagt att jag förespråkar tvångsvaccinering.

  Svara
 8. Micke on

  Arkelstens motion har inga som helst utsikter att bli lag. Finns inga partier eller myndigheter som driver den frågan, så det kommer inte att hända.

  Svara
 9. Stig-ove böl on

  Ni kan börja med att behandla alla invandrare som bär på en massa skit. Å ni kan inte tvinga en människa att vaccinera för en kropp räknas som privat egendom. Å det ska inte förstöras nå mer människor med någon djävla gifter som vaginalt. Jag har en kompis som fick lov att sluta köra buss på grund av vacciner så blev han dålig

  Svara
 10. Lisa Tisell on

  Jag hoppas verkligen att vi ska få fortsätta tacka nej till vaccin om vi vill! Känner mig så trygg och glad över att vi valde bort vaccin för vår Sander. Förhoppningsvis slipper han allergier och astma som jag själv fick..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Nu hittar ni mig på VibreraMera.se

Blogginlägg

Åh, den här karamellen har jag sugit på länge. Men nu är det dags. Ni vet hur allting har en början och ett slut? Det här är precis en sådan punkt i mitt liv. En punkt som samtidigt markerar en början och ett slut. Början. Jag har äntligen lanserat min alldeles egen hälsosajt – vibreramera.se! […]

Det är här vi är

Det är här vi är

Blogginlägg

Jag har haft några märkliga dagar. Känt mig svag, känt mig stark, skrattat och gråtit. Känt en enorm frihet i att prioritera den riktiga världen, utanför de skrivna orden, där dagarna har fyllts med disk, lekplatshäng, smoothies och meditation.   Så mycket ilska Min mailkorg har svämmat över av ilska. Jag har fått veta att […]

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Jag pratar vaccinationer i radio P1

Blogginlägg

Idag svarade jag på några frågor kring mässling och att avstå vaccinationer i Sveriges radio P1, StudioEtt. Lyssna gärna på det! Klippet hittar du här och mässlingsdiskussionen börjar 1.07.00 in i klippet. Mitt tidigare inlägg om vaccinationer hittar du här.

Tio sätt att höja dina vibrationer

Tio sätt att höja dina vibrationer

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Allt är vibrerande energi Vi alla är energi. Varje tanke, varje känsla, och varje liten del av oss är energi som vibrerar i olika frekvenser, frekvenser som är mätbara. Om frekvenserna är låga så är vibrationerna långsamma. Om de […]

Att överlista kräksjukan

Att överlista kräksjukan

familjeliv

Av alla hundratals inlägg som snurrar runt i huvudet och skulle vilja se ljuset här på bloggen så befinner jag mig som vanligt mitt i verkligheten och tvingas prioritera. Och det inlägg som fick högst prioritet den här gången handlar om kräksjuka. Eller snarare hur man kan lura kräksjukan och slippa den. För med tanke […]

Min önskelista i jul

Min önskelista i jul

Blogginlägg

Det är så himla mycket jag önskar mig av tomten i år. Vi får se vad det blir, men jag väntar med spänning. Här kommer min önskelista. Håll tillgodo! Snö. Det här känns som en low-hanging-fruit. Bara lite snö räcker. Och några minusgrader. Och en stjärnklar himmel. Mjölkfri risgrynsgröt. Som jag längtar redan. Den som […]

När saker faller på plats

När saker faller på plats

familjeliv

Livet händer Nu är jag där igen. Jag har så mycket att säga och berätta och skriva att jag inte får ur mig någonting alls. Det är för att livet händer. Hela tiden. Varje dag. Livet i en familj med tre barn händer bannemej precis hela tiden. Och ändå är jag så lugn. Prioriteten är […]

Giftfria mensskydd

Giftfria mensskydd

Blogginlägg

Uppdaterat inlägg OBS! En uppdaterad version av det här inlägget finns att läsa här (vibreramera.se)! —————————————————————————————————- Det här blir ett inlägg som är riktat framför allt till menstruerande kvinnor, men även om du inte kan identifiera dig som en sådan så kanske du ändå kan få lite inspiration att lotsa vidare till någon i din […]

Näringsrik snabbmat

Näringsrik snabbmat

Blogginlägg

Nu när jag driver egen verksamhet så spenderar jag mina dagar här hemma i huset för det mesta. Det är här jag skriver, redigerar, mailar och planerar. Mycket tid hemma betyder också många luncher hemma och de flesta dagar vill jag att lunchen ska gå snabbt att få på bordet. Jag är en person som […]

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Tio sätt att förbättra sin hälsa – del 1

Blogginlägg

Det finns så otroligt mycket vi kan göra för att förbättra vår hälsa dramatiskt. Oftast är det inte de nya vanorna som är vare sig dyrare, mer tidskrävande eller svårare på något sätt, utan det är vår inställning till förändringen som är problemet. Gamla vanor som sitter i huvudet är de allra svåraste att göra […]