Mias Familjeblogg

Tvångsvaccinering av våra barn

Ja, det kan tyvärr bli verklighet här i Sverige inom en snar framtid om vi inte agerar och säger ifrån. Sofia Arkelsten (M) lämnade den 1:a oktober 2015 in en motion till riksdagen om tvångsvaccinering av våra barn och motionen ska hanteras nu under våren 2016. Debatten i media är obefintlig och de som försöker kommunicera en saklig och professionell motreaktion blir censurerade av stora tidningar som DN.

Följande artikel låg publicerad på DN debatt i några timmar innan den plockades bort, gissningsvis av någon med makt och andra intressen:
Våra barn ska inte tvångsvaccineras

Artikeln är skriven av fem otroligt kompetenta personer, varav en är medicinsk forskare, och borde tas på största allvar av alla som är seriösa och opartiska i vaccinfrågan. Att en lag håller på att stiftas för tvångsvaccinering får mig att kallsvettas och jag undrar när vi svenska medborgare blev så flata att vi gav ifrån oss modet och rätten att våga ta egna beslut om våra egna kroppar? Att låta staten ta beslut om vad de ska spruta in i ditt nyfödda barns kropp? Varningsklockor någon? (Oavsett var man står i frågan om just vaccinationer så borde det här beslutet skapa rysningar hos vem som helst som tycker sig äga rätten till sin egen kropp!)

Här kan du läsa mer om lagförslaget och skriva på emot förslaget. Agera gärna omedelbart. Våren 2016 närmar sig med stormsteg.

30 studier som kopplar samman vaccin och autism
För den som vill läsa vidare om ämnet kommer här några tips från mig:

  • En av författarna till artikeln som plockades bort från DN, Linda Karlström, har själv ett vaccinskadat barn och driver en sajt som heter vaccin.me. Det är en av mina bästa svenska källor för vaccininformation.
  • Andra bra svenska sajter som publicerar vaccinrelaterade artiklar är thenhf.se, newsvoice.se och vaken.se
  • För några veckor sedan publicerade en alternativ nyhetssajt som jag följer en artikel som sammanställer 30 studier som alla visar på ett klart samband mellan vaccin och autism. Artikeln hittar ni här. Ni kan sedan klicka er vidare till var och en av studierna och läsa resultaten själva. (Notera att många vaccinationer säljs under olika namn i olika länder men tillverkas och levereras av samma leverantörer, dvs det är i mångt och mycket samma vacciner som sprutas in i våra barn som det pratas om i artikeln.)

 

Läs mina tidigare inlägg…
Om man inte redan har listat ut var jag själv står i vaccinationsfrågan så kan man läsa mina två tidigare inlägg här: Att vaccinera eller inte vaccinera sitt barn, del 1 och Att vaccinera eller inte vaccinera sitt barn, del 2.

Föreläsning den 12 mars
Om man dessutom bor i Skåne och vill veta mer om vaccinationer så håller den fd cancerforskaren Ann-Charlotte Stewart en föreläsning, Friskare utan vaccin, i Åstorp den 12e mars. Ses vi där?