Annons
Annons

Snabbfixad Wraps till lunch!

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
5 december, 2012
Snabbfixad Wraps till lunch!

I Nynäshamn är vi totalt insnöade i dag. Det tog mig 40 minuter att pulsa i snön till jobbet. En promenad som brukar ta 10 minuter i vanliga fall. Men det positiva med det är att man fick bra motion. För det var en tung promenad. En annan positiv sak är att jag faktiskt har nära till jobbet, så jag slipper tågkaos och kan lämna bilen hemma.

Just nu känner jag mig väldigt uppstressad. I förrgår kväll köpte jag en för tidig julklapp till min dotter. En liten yorkshire terrier. Åh så söt hon
är! Men det ruckar lite på rutiner i privatlivet. Hon är fortfarande valp och behöver passas hela tiden. I morse bajasde hon på mattan i vardagsrummet. Aj, aj! Så hon är inte rumsren det lilla trollet.
Och så är det ju julkonserterna.
Vi börjar med scenrep i kväll, och jag funderar på hur jag ska ta mig till Stockholm i kväll. Går det tåg åker jag in till filadelfiakyrkan. Men fortsätter snökaoset och tågen är inställda, vågar jag inte köra bil. Många avåkningar i dag. På torsdag är det hackrep, och fredag har vi genrep inför lördagens 2 premiärkonserter. Men min dotter och särbo får passa valpen. Och då är hon i trygga händer.

Annons

I dag blev det till att göra en ”wrap” till lunch då jag inte hade några rester från igår. Som vanligt undviker jag vetemjöl. Den här blir lite som en pannkaka, men är väldigt enkelt att tillaga och gott blir det.

Foto: Mia Hagenmalm

 

Wrap 2 st
2 ägg
2 msk creme fraich
2 tsk fiberhusk
1/2 krm salt

Blanda alla ingredienser och stek två kakor i stekpannan.
Låt svalna lite, och fyll dem med det du tycker är gott.

Jag fyllde mina med parmaskinka, sallad, tomater, gurka och paprika, samt lite tomatsås.

Annons
Annons