Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inga nyheter och erbjudanden från Kurera!
Vårt nyhetsbrev kommer två gånger i veckan och är helt gratis.
Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter här:

E-postadressen är nu registrerad, du kommer att få vårt nästa utskick!

Riktig mat & hälsa

Morgellons sjukdom orsakas av genmanipulerad föda?

Nu tänker jag skriva om något som gör mig skiträdd! För vad gör vi människor med jorden och oss själva, djur och natur????

Har du hört talas om Morgellons sjukdom?
Första gången jag hörde talas om Morgellons sjukdom, var i våras, när en kvinna berättade att hon hade den. Sjukdomen!  Den här kvinnan hade åkt på en infektion, hon visste från början inte vad detta berodde på. Hon gick under en stark antibiotikakur sedan flera månader tillbaka. Hennes händer och ansikte var fulla av eksem och fula variga, vätskande sår. Hon hade en fruktansvärd klåda på kroppen som hon försökte stilla med bland annat vinäger och molkosan.
Hon berättade att hon körde på med detox och enzymer samt probiotika, för hon ville rena sin kropp från infektionen. Och åt mycket antioxidanter för att stärka sitt immunförsvar. 

 Sist jag pratade med henne berättade hon att hon hade fått en diagnos: Morgellons sjukdom. Hon var väldigt irriterad och ville inte befatta sig med sin sjukdom. Hon hade läst på nätet om folk som blivit betraktade som psykiskt störda. Och om folk som har sjukdomen kan dra ut fibrer ur sina sår och hud. Jag blev intresserad och när hon gått, googlade jag på det, men fick liksom ingen direkt information mer än att, ja! Det var en form av psykisk sjukdom, där folk trodde att de hade parasiter under huden. Och att de orsakade sina sår och eksem själva. Sår kan man väl orsaka sig själv, men eksem?
Men så kom jag att prata med en annan kvinna som också berättade att hon har Morgellons sjukdom. Hon hade tappat allt sitt hår, och hon hade ärr efter sår i ansiktet. Nu mådde hon mycket bättre, och hon hade haft sjukdomen i 7 år.

Jag har kollat lite till vad den här sjukdomen är för något, och hittade lite på nätet. Och med hjälp av information på nätet och denna kvinnas berättelse ska jag försöka förklara hur sjukdomen yttrar sig, samt vad den kan bero på. Jag hittade Zarah Öhbergs blogg där hon skrivit om Morgellons sjukdom, och att sjukdomen kan vara kopplad till genetiskt modifierade livsmedel. En studie är påbörjad av Centers for Disease Control (CDC). Man gör studien i norra Kalifonien där många patienter med Morgellons sjukdom bor.

 Den kvinna som jag pratade med berättade om trådliknande hårda, långa maskar som är vassa som glas i ändarna som växer ut ur huden eller ur eksemliknande sår. Det är också hur andra beskriver dem när jag läst om det. När hon fick sjukdomen hade det börjat med lunginflammation, och hon hade blivit lätt förvirrad, och fått minnessvårigheter. Senare hade dessa sår och eksem uppkommit, och hon tappade allt sitt hår. Hon visade mig hjässan och hon var nästan helt skallig. Bara fjun på huvudet, som om hon rakat av sig allt och det började komma tillbaka på vissa ställen. Hon hade blivit klassad som psykiskt sjuk och att hon åsamkat sig sina eksem och sår själv. Inom svensk sjukvård har denna sjukdom tidigare bedömts som en psykisk sjukdom med vaneföreställningar, och kvinnan hade fått äta medicin mot schitzofreni!

 Vad beror då denna märkliga sjukdom på? 2007 var 10.000 familjer registrerade hos Morgellons Receach Foundation.

Den kvinnan jag pratade med trodde att  alla miljögifter och nanoteknik, utsläpp från flygplan orsakade sjukdomen. Att det handlade om en förgiftning var hon övertygad om.

 Många läkare hävdar att sjukdomen beror på parasiter, men ingen parasitmedicin vare sig läker eller botar sjukdomen, skriver Zarah Öhberg. Numera verkar det som om kopplingen finns till genmanipulerat livsmedel och att det är genmodifiering som orsakar sjukdomen. Forskare har upptäkt att fibrer från olika människor med sjukdomen såg anmärkningsvärt lika ut, trots att miljöfaktorer och arv inte på något sätt hör samman. Specialister på infektionssjukdomar hävdar att fibrerna tillhör svampsläktet efter att man studerat fibrernas DNA. Dessutom har man funnit ämnet Agrobakterium, som är släkt med gramnegativa bakterier som kan skapa genetiska förändringar på både växter och mänskliga celler.

När Morgellons Research Foundation testade teorin genom att ta biopsier, fann man Agrobacterium hos alla med sjukdomen Morgellon, men inte hos friska personer i kontrollgruppen.

 Vad är då genmanipulering (GMO)? GMO är detsamma som genetisk modifierade organismer som framtagits för att ändra arvsmassan i växter och djur. Det är för att gynna lönsammare avel och gynnsammare förhållande under året runt odling. Det finns i många av våra livsmedel, främst i soya, raps och majs. Dagens forskning visar på negativa konsekvenser för oss månniskor, djur och natur.

 

Hallå???

 

Källa: NaturalNews


64 comments on “Morgellons sjukdom orsakas av genmanipulerad föda?

 1. g4234 on

  vem har skrivit detta inlägg och LJUGER?

  det är OMÖJLIGT att få diagnosen MORGELLONS DISEASE eftersom läkare antingen inte vet om att den existerar elelr ignorerar, detta gäller alla läkare samt det ej finns provtagning för!

  LÖGNER! usch

  Svara
  • Mias mat- och bakblogg on

   Hej Maria!
   Jag vet inte om det finns alternativa behandlingar eller ifall det finns någon som kan hjälpa.

   Sjukdomen verkar vara väldigt svårt att få bukt med.
   Jag hoppas att någon annan kan svara på det. Det kanske finns någon förening eller organisation man kan få svar från.Jag önskar verkligen att det finns något som kan bota denna fruktansvärda sjukdom för de stackars människor som lider av den.
   Vad jag förstått så är det flera som utför självbehandling med olika detoxer, probiotika, kolloidalt silver, vitaminer och mineraler samt eteriska oljor och äppelcidervinäger mot klåda och eksem.
   Med vänlig hälsning
   Mia

   Svara
   • Mireya Contreras on

    Ör med på en facebook sida där hon som skapat den har haft denna problem. Nu är hon kvitt den och flera andra som följt dieten.
    Önskar att de som lider av detta får hjälp snarast. Första ggn jag hört om detta problem igår och flera i gruppen pratar om detta.
    Kan jag skriva namnet på sidan här?
    Vänligen/Mireya

    Svara
    • Mias mat- och bakblogg on

     Hej Mireya!
     Det låter väldigt intressant att hon blivit av med sjukdomen. Det är så många som lider och mår fruktansvärt dåligt. Men ar du att du vill skriva namnet på facebooksidan, så är det okej med mig. Men du kanske ska fråga admin på sidan också?
     Med Vänlig Hälsning
     Mia

     Svara
   • Lena Eliasson on

    Borax..Borat.. anv.läser jag från amerikansk expert.anonym i dagsläget… Var hittar man det i Sverige ? I ren form ? 1 nypa till 5.7 dl vatten .Ska drickas . fördelad 3ggr/dag Fattar det så .. Samt äppelcidervinäger.rå.2 matskedar/ dag

    Svara
  • Marie Winqvist on

   JA. Jag sysslar med detta. Vet ej om det är flera än jag som har de nödvändiga kunskaperna än här i Sverige. Jag har fått en person frisk. Det krävs en rad insatser och man får inte utesluta något. Jag håller på att flytta nu men jag har räknat med att ägna mig åt detta om det börjar spridas i Sverige.
   marie.winqvist@gmail.com
   Har under flytten begränsad tillgång till internet.

   Svara
  • gisela nordell on

   Jag funderar på om du skulle pröva meditation med Damian Wynne på youtube för att med kroppens egna medel rensa ut det hela.Han har ett inlägg med rening från vacciner som jag fann bra.
   mvh Gisela N

   Svara
 2. Tommy å on

  Hej jag har Morgellons och har studerat dom ett tag jag tror även på GMO men tror mer på riset för det stämmer bättre
  för riset är både vatten växt och luft växt
  den liknar oss bättre och vi består ju av 70% vatten
  ris står alltid i förgiftat vatten med Gen manipulerade
  insekt bekämpningsmedel +genmanipulerade risplanta för att gro och växa i dom extremaste miljöer människan kan passa bra och immunförsvaret kan inte bekämpa dessa genförändringar som bildas
  och därmed kan väl allt hända om det finns nya former av byggstenar i kroppen som vi inte kan bygga med utan deras strukturer bygger sig själva men dom vet inte vad dom bygger det beror väl på vilka gener som man fått en mix av är det insektsmedel vilket framtas tillsammans med människan för att skydda växten riset i sig själv är framtaget för att passa människan när man räknar in den mänskliga genen då skapas smittorisk och okontrollerade cellbildningar
  jag anser att Riset har alla egenskaper för att platsa på Morgellons GMO undersökning
  Ris är giftigt om det är kokt och sedan fått stått den bildar en bakterie
  bacillus som bildar kristall sporer vid spridning denna ingår även i släkt med gramnegativa bakterier är denna bakterie DNA mixad med människa då kan allt hända själv ser jag detta som en bagatell för mig men den slår även ut min kropp muskler förstör leder så det är mitt problem och nä kroppen värker så uppkommer dessa fiber ormar som lever i och bredvid hårsäckarna och bildar sitt eget frö där en mini mask föds och en konstig utväxt bildas klart det kliar när den tränger genom huden om man är känslig

  Svara
  • Mias mat- och bakblogg on

   Hej Tommy!
   Det låter väldigt, väldigt intressant det du skriver.Ris är ju ett födoämne som suger åt sig kemikalier ur marken och har visat sig ha höga halter av arsenik.
   Med tanke på att en växt är genmanipulerad att producera sitt eget bekämpningsmedel, vad händer i kroppen när vi äter dessa växter?Naturen själv sätter ju gränser för vad som är möjligt och inte möjligt. Det finns vissa kontrollmekanismer som gör att djur och växter inte kan se ut hur som helst.
   Människokroppen vet inte hur den ska ta hand om genmanipulerad föda och bakterier i tarmen kan ta upp gener från grödor som har tillförts bekämpningsmedel och börja producera bekämpningsmedel i våra kroppar.Studier har visat att DNA i maten kan ta sig in i kroppens organ.
   Morgellon är en fruktansvärd sjukdom. Jag hoppas verkligen att du finner bot för den.
   Jag tycker att det är konstigt att den inte uppmärksammas mer.
   Med Vänlig hälsning Mia

   Svara
 3. Marie on

  Jag är också en som drabbats av Morgellons & hade ingen aning vad detta var. Var drabbad i många år & höll på att gå åt, blev mycket sjuk.
  Sen hittade jag internet & höll på att slås till marken av alla dessa symptomer. Jag hade allt! Förutom att jag fått behålla håret på huvet trots att det tunnat ut.
  Jag har fått antibiotika i omgångar med resultatet att det blev mycket mycket sämre ett par veckor efter. Man diskuterade cellgifter…
  Då tog jag kontakt med en naturläkare/homeopat. Han fick mig frisk genom en lång till att börja med immunitetsbehandling. Då immuniteten var närmast 0.
  Så prata inte om lögner här för att en del av er inte förstår vad det handlar om!
  Det finns mycket att lära inom området & vad det beror på har jag ingen aning om, men tror att det är flera faktorer som spelar in & är immuniteten dålig redan innan, så drabbas du lättare.
  Är övertygad om att fler människor även i Sverige är drabbade av detta utan att veta om det….

  Svara
 4. Toek on

  Vi borde bojkotta alla som sprider gmo i sverige.troligtvis är morgellons från gmo,nanoteknik eller kemikalier som sprejats ut från flygplan och sen kommit in i jorden och plantan =maten osv.

  även om det inte skule vara frå gmo så är gmo helvetiskt giftigt och har inga näringsämnen jämfört mot ekologisk mat och förstör dessutom jorden den odlas i och gör arbetare sjuka och har gett massa missbildade barn i odlingsdeltan i tillexempel argentina som är väldigt stort på gmo.
  Företag som folk borde bojkotta och skriva till är i sverige tillexempel Subway smörgåsar med sojamjöl som oftast är kontaminerat av gmo och alla som säljer gmo brownies från nybergs bageri i sverige(de använder gmo smet sörja från usa på många bakelser. exempel på företag som säljer deras skit är Seven eleven(pressbyrån),ok q8,circle k,hemköp bland annat. Dessa borde bojkottas och skriv gärna ang detta till dom att det är fr jävligt att de sljer detta skit. Sen finns ju gmo ofta i retauranger som ris,majs och billiga oljor som köps in. restauranger och konditorier tillexempel har ingen gmo märkningsplikt eller för den delen varor som säljs bakom glasdisk i bakad vara exempelvis.

  Svara
 5. carina jacobsson on

  jag har det !!! jag river o gråter mig till sömns varje natt , fullproppad av sömnmedel som ska hindra dem från att hålla mig vaken o rivandes – detta är ett jävulens påhitt !! jag har hafft dessa parasiter i över 17 år !! det första hittade jag på min vänstra arm . då det hade kliat på ett o samma ställe i flera dagar , tog jag fram mitt förstoringsglas – små svarta ull fibrer ?? vad 17 ?? jag hade inte haft varesig svart eller ylle på mig , men tänkte inte så mycket mer på detta – förns 2dra gången då i handflatan , jag blev knepig på detta o frågade min läkare . vad detta kunde vara – – tungmetaller – alla har dem o de är sånt som kroppen gör sig av med – alla känner det inte , – det svalde jag – ovetandes om både tungmetaller o dess inverkan i mitt skinn – det fortsatta att komma ” metaller ur min hud , tills en dag då jag med lupp letade det som kliade , dom är i det närmaste osynliga – ser en tråd sticka upp ur mitt skinn OCH DEN RÖRDE PÅ SIG !! panik vad i hela ???? jag sökte hudläkare , allmänläkare o specialister av alla de slag – o jag blev om bedd att lämna urinprov för drog test o hänvisades till psyk- gråtandes o skamsen lämnade jag sjukvården . vaddå drogtestas – att dom inte skämdes – nu har jag 100tals meter med TEIJP ,som jag först lagt mot området som kliar , sedan river jag bort den o fäster den mot en vit bakgrund . fram med luppen , dom finns i rött,blått,glasklara ( dom är värst ) svarta o i en spräcklig brun aktig nyans – jag sökte min första läkare för att jag vill trycka upp mina hallisar i fejan på honom . men jag fick aldrig tag på honom igen -jag har dem fortfarande o sanningen är , detta tar mitt liv – jag vet inte hur länge jag ska orka- o som sagt ingen hjälp finns att få

  Svara
  • Erika on

   Min mamma har varit sjuk i 10 år. Hon har sår i hela ansiktet och det kommer ut svarta, vita, blå och röda fibrer. Jag har sett dem själv. Det kliar något fruktansvärt när de kommer ut så hon måste riva ut dem. Jag hoppas att det snart kommer ett botemedel

   Svara
 6. Marie Winqvist on

  Jag är naturterapeut och jag ägnade förra året att söka kunskap om Morgellons. Jag har fått en person frisk, och jag visste inte att det höll på att sprida sig i Sverige. De jag har haft kontakt med är från USA och England. Jag har fått en person frisk och jag har räknat med att ägna mig åt detta när det börjar spridas i Sverige. Jag har ett protokoll för Morgellons kontakta mig på marie.winqvist@gmail.com
  Håller på med en omständlig flytt och har begränsad tillgång till internet under November. Men välkomna att höra av er.
  Jag är fytoterapeut, kinesiolog jobbar med eteriska oljor och biomagnetism och Sanum homeopati.m.m

  Svara
 7. Anna Arrhenius on

  Jag också har det och ingen hjälp. Har också tejpat där det sved och stack och tittade genom lupp och undrade vad i hela världen är detta. Försökte visa för läkare men de viste ingenting och tittade ca 2-3 sek och sade “textiltrådar”. Föreslog remiss till psykiatri. Jag gjorde ett besök men tackade nej till psykofarmaka. Hos primärvården fick jag diagnosen”parasitofobisk kvinna”. Trots olika symtom som hypotyreos,yrsel,hjärtklappning, hjärndimma,ont i leder stickningar så starka att jag skrek, krypningar under ögonlocken i näsan i munen finns ingen som tror på en. Hade tur som läste den här bloggen. Började själv bota mig med örter. Det har lättat litegrann men jag har det kvar.

  Svara
  • Mias mat- och bakblogg on

   Hej Anna!
   Jag kan inte förstå varför man inte går vidare och gör grundligare undersökningar utan avfärdar det som fobier.
   Men det är väl enklast för läkare att ta till när de inte vet vad det är. Fruktansvärt att du inte får hjälp. Fruktansvärt att ingen av er får hjälp av sjukvården.
   Kram Mia

   Svara
   • Anna Arrhenius on

    Tack Mia. Jag tror att läkare är ganska begränsade i kostnader och tiden. De prover de beställde har fått negativt svår då tror de inte längre på patienten. Dessutom symtomen kommer nästan mest koncentrerade till efeftermiddagar/kvällar/nätter och man kan inte bara spontant springa och begära undersökning. Jag åkte till akuten på natten när stickningar blev som smärtsammaste och de kommer i intervaller så just där på akuten hade jag inga. Jag fick förklaring att det inte är akut och jag måste söka hjälp hos min husläkare. Altså den som inte tror på min sjukdom.
    Vissa personer tror att man kan bara “trampa in” hos mikrobiologer och de blir överlyckliga över att hitta ny sjukdom. Fel.!!
    Man måste få remiss från din husläkare då måste din husläkare tro på dig.
    Kram, Anna

    Svara
 8. Marie Winqvist on

  Hej alla. Jag har läst era kommentarer här och jag undrar om jag skall dela mitt protokoll här så att vem som önskar kan kopiera det och följa det. Jag har skrivit här tidigare och berättat att jag har fått folk friska. Jag har flera alternativmedicinska utbildningar. VARNING EN AV PERSONERNA SOM HAR KONTAKTAT MIG OCH SOM ÄVEN KONTAKTAT SJUKVÅRDEN, HAR BLIVIT INLÅST PÅ EN LÅST PSYKIATRISK AVDELNING. På engelska benämner man morgellons : “Delusional parasitosis” dvs att man hinbillar sig och hallucinerar om insekter i kroppen….

  Svara
  • Milla D on

   Hej läser bara då jag är nyfiken på detta eftersom jag ser inslag som folk har spelat in med såna svarta trådar som de hittat i munskydd och i testpinnen från korona kitet.
   En person visade från att öppna paketet och kollade med mikroskop genom omslagsplasten och utan omslaget.
   Där var det svarta trådar som rörde sig när de blev utsatta för värme.
   Använder ibland munskydd i jobbet men är mycket skeptisk till detta särskilt när det är ”påtvingat”.
   En kvinna använde förstoringsglaset på sin telefon och kunde också se såna trådar.
   Har sett de inspelningar.
   Om man googlar på sjukdomens namn där skriver en man att de drabbade håller på att bilda en grupp och att man kunde höra av sig till honom.
   Här är en länk:

   https://newsvoice.se/2018/10/morgellons-ar-en-kontroversiell-sjukdom-dar-sjalreplikerande-fibrer-vaxer-ut-ur-huden/

   Svara
 9. Helena on

  Hej!
  Dessvärre har jag samma erfarenhet som er andra av sjukvården. Har varit hos många vårdcentraler de senaste åtta åren och hört allt från att jag inbillar mig, är stressad och har blivit allergisk mot mig själv. Letade på internet på engelska för första gången idag (har tidigare bara letat på svenska) och hittade för första gången en beskrivning av det jag upplevt i ungefär 8 år – små prickar eller streck i huden som kliar och sticker frenetiskt över nästan hela kroppen och som blir till sår när jag kliat. Värst kliar det i öronen och det kliar och sticker till även i ögonen ibland. Vid en synundersökning kunde de se att det var som små hål på ögonhinnan och optikern sa att hon aldrig sett något liknande trots flera åt som leg. optiker. Fick remiss till ögonläkare som avfärdade med att det kunde ha kommit in skit i ögat. Jag tror att allt började som en tilltäppning bakom ena ögat. Hos ögonläkaren fick jag då ögondroppar som rann igenom först på kvällen med en hemsk hosta och nysningar i två veckor som följd. Det kliade jättemycket i näsan då. Sen började det klia på kroppen. Jag upplever att det kliar mer när jag är i stora folkmassor – en del andra hostar nyser och kliar sig i min närhet, men svårt att veta om det beror på det jag verkar ha – morgellons. Det är även värre före efter och under mens. En veterinär hittade för två år sedan svarta (mest), röda och blå fiberliknande svampar i sitt mikroskåp när jag bad en honom titta på både min och min katts avskrap från huden. Ingen av oss visste att svamparna hade med att det kliade att göra, men det fick mig att börja fundera över det och köpa ett starkt förstoringsglas. Har nu själv sett dem under naglarna när jag kliat mig och tittat med förstoringsglas. Ska testa det som rekommenderats här och på andra sidor och hoppas något hjälper…
  Tack för att ni började denna diskussion!
  Mvh/ Helena

  Svara
 10. Lisbeth Andersson on

  Hej jag har läst om att det har mycket med förgiftning av miljögifter mm att göra.
  Det bästa man kan göra är att bas göra kroppen dvs äta så mycket ekologiska grönsaker och frukt som man kan. Undvika surgörande mat tex vitt bröd, socker, salt. Immunförsvaret måste stärkas.
  Svampangrepp gynnas av surgörande mat och annan stress på kroppen.
  Äta så mycket rå food som möjligt och enzymrikt pressat vetegräs och så mycket groddar som möjligt plus mjölksyrejäst mat.
  För att slippa för mycket damm och nano partiklar inomhus så har jag köpt Electrolux luftrenare med hepa och kolfilter. Denna har jag kompletterat med att köpa Light Air ion filter som fångar in de allra minsta partiklarna.
  Den sistnämna blir helt täckt av ett vitt pulver efter ett dygn. Lätt att spola av. Det kan inte vara bra att andas in allt detta.
  Jag har märkt en radikal skillnad på inomhusluften.
  Nästa investering jag skall göra är att skaffa ett bra vatten filter.
  I övrig försöker jag förenkla mitt liv så mycket som det går.
  Om man har riktigt svåra besvär så kan levande föda (Ann Wigmore) vara ett sätt att detoxa kroppen.
  I övrigt är jag övertygad att bioresonans och liknande behandling kan ha god effekt.

  Svara
 11. Andrea on

  Hej! Vill tipsa om att läsa Stig Bengmarks bok, “välj hälsa”. Och Sanna Edhin “Mat som läker”.

  Båda är forskare, Bengt på tarmfloran och Sanna imunolog.

  Lycka till!

  Svara
 12. Ingemar Ljungqvist on

  Gjorde denna artikeln efter flera bra kontakter. https://newsvoice.se/2018/10/morgellons-ar-en-kontroversiell-sjukdom-dar-sjalreplikerande-fibrer-vaxer-ut-ur-huden/?fbclid=IwAR1yaoPRRWvl68u3yLgEY5Il21tKOrR-gypTQ1fdDYd8IeBeoj5pnUYtKeQ
  Det föreligger nu också ett behandlingsprotokoll som är upprättat av Marie Winqvist. (se ovan) Det kan fås genom att kontakta mig via telefon som anges i artikeln i Newsvoice.
  Ingemar Ljungqvist, redaktör AlmaNova

  Svara
 13. Marie Winqvist on

  Då var jag inte så fel ute då när jag på eget bevåg rekommmenderar ett immunbiologiskt homeopatpreparat mot Helicobacter pylori (Sanukehl prot, JIBA) i mitt protokoll mot Morgellons. Att bryta ner biofilm är ett måste som man aldrig får hoppa över om man har Morgellons. Att långvarig borrelia väcker upp latenta virus verkar man veta idag, och samma gäller troligen för Morgellons. En av världens främsta experter tycker sig ha sett ett samband EBV- Morgellons. Därför rekommenderar jag också att man adresserar dettta samband. Tex med antivirusörter, Lysin och ett JIBA preparat som heter Grifokehl.

  Svara
 14. Carola Östlund on

  Det är jättemånga som har detta i Sverige , jag känner många bara genom Facebook . De är hårt drabbade .
  Alla borde köpa sig ett mikroskop , bada i hett vatten med kokosolja eller liknande . Vi har alla dessa fiberer inom oss, i Uv ljus ser man dom .
  Drick mycket citronvatten . Finns massor av tips på youtube .
  Nanofibern omsätter idag över 300 miljoner dollar per år och dess damm finns i luften . Vi andas in det , vi har det i maten .

  Svara
 15. Richard on

  Dessa “fibrer” finns i pcr-testen, blöjor för barn, andningsskydd, bomullstops, vilket jag själv har undersökt.
  Håller man i dom så rör dom sig OCH kan även stickas. Obehagligt!
  Har sett genomskinliga, röda och svarta.

  Svara
 16. Henrik on

  Det finns ingen sjukdom beskriven i vetenskapliga litteraturen som heter Morgellons sjukdom. Detta är en pseudovetenskaplig ide. Om någon hävdar att det är en vetenskapligt dokumenterad och accepterad sjukdom så var god och länka minst en studie där den rapporteras! Notera att jag ber om publikationer i referentgranskade tidskrifter vilket är den form man rapporterar vetenskapliga fynd i. Inte någon blogg eller video eller annat.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Skriv ut artikel


Blomkålspizza med pesto, paprika och zucchini

Blogginlägg

I dag blev jag sugen på pizza och gjorde en pizzabotten på riven blomkål och ost. Det blir så himla gott och dessutom så mycket nyttigare än med brödet av pizzadeg. Mat ska vara mat och ge energi och inte vara en sockerbomb till kroppen som gör dig trött och dåsig tycker jag. Själv är […]

Värmande rödbetsgryta- Vegetarisk Bourguignon

Blogginlägg

Nu smyger kylan sig på alltmer och jag håller på att plocka undan och plantera hösten på balkongen och  funderar på hur jag ska övervintra mitt olivträd. Förra sommaren köpte jag ett ganska stort citronträd som blommade i omgångar under sommaren. På hösten tog jag in trädet och hade det i köket under en växtlampa. […]

Treveckorssallad utan socker

Basiskt

Jag passar på att frossa i råkost nu när det är så billigt med kål och rotsaker. Det är så himla gott med vitkål och vissa dagar står jag och strimlar det till frukost som jag äter med lite olivolja, citron och himalayasalt. Men andra dagar kan jag, även om jag är sugen, dra  mig […]

Någon klädd i förkläde håller en tårta dekorerad med jordgubbar och rosor

Tårta till Mors Dag

Övrigt

Det har inte blivit av att jag gjort någon tårta till mors dag i år. Jag har fullt upp med planering inför min dotters student nästa vecka och har  glömt bort mors dag i morgon. Eller glömt har jag inte gjort, men tårtan jag ska göra hinner jag först ikväll då den behöver en massa […]

Kost och vitaminer för immunförsvaret

Blogginlägg

Jag skrev en artikel i tidningen Hälsofrihet och nu lägger jag upp den här i bloggen igen och kör en repris då jag tycker att det är så viktigt. Den handlar om kost och vitaminer och om varför det är så viktigt för immunförsvaret vad vi äter. Och varför det är viktigt att vi äter […]

Isberssallad med grapefrukt och dijondressing

Blogginlägg

Kristi Himmelsfärdsafton bjöd på  en underbar dag med härlig värme och sol och det sa bara pang så hade många träd slagit ut i skir och ljuvlig grönska under dagen. Mina barn och barnbarn kom hit till Nynäshamn, där jag bor och vi tog en promenad ut till Knappelskär, en udde i södra delen av […]

Gröna Plättar med lax och granatäpplekärnor på grått fat på vitt bord

Förslag på mat i påsk

Blogginlägg

I förra veckan såg jag tussilago, en väldigt efterlängtad liten blomma. Nu känns det som att våren är på väg och påsken som nu är i faggorna är en härlig högtid som jag verkligen ser fram emot. Ja det är pandemi och man umgås inte så mycket med andra människor, men det gör det ännu […]

Goda sötpotatisvåfflor med avokado och ägg

Blogginlägg

Just nu längtar jag vansinnigt mycket efter våren men idag blåser det rejält, så det är ganska mysigt att sitta inomhus och lyssna på vinden som riktigt viner runt knutarna och se snön vräka ner utanför fönstret. SMHI utfärdar klass 1- och 2 -varning för starka stormbyar och snöoväder så det är nog lugnast att […]

Så viktig är kosten och vitaminer för immunförsvaret

Andning

Jag skrev en artikel i tidningen Hälsofrihet och nu lägger jag upp den här i bloggen. Den handlar om kost och vitaminer och om varför det är så viktigt för immunförsvaret vad vi äter. Och varför det är viktigt att vi äter vitaminer. Det är ett långt men läsvärt inlägg. Mia Om syra-basbalansen och varför […]

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)