Annons
Annons

Härlig kväll med Kurera på Årets grönaste fest!

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
19 september, 2013

Var på fest på Nalen i Stockholm igår och firade Kureras 1- års dag på webben. Möttes i dörren av tre snygga tjejer i gröna klänningar, nämligen Malin, Johanna och Emma från Kureraredaktionen och fick gå på gröna mattan som faktiskt var en grön gräsmatta istället för den sedvaniga röda mattan. Men så var det var ju Årets Grönaste fest också!

Det var en underbart härlig tillställning med Tony Irving som konferencier och massor av leverantörer inom kosttillskott och naturkosmetik, smakprover på goda smoothies och natursnacks. Ja vi fick faktiskt ett glas champange! 🙂

Träffade även några bloggare på Kurera, blanda annat Therese och Christoffer från rawfoodfamiljen. Mycket trevligt! Blev mycket glad att träffa Isabelle från Kureraredaktionen som just nu är mammaledig. När vi skulle gå hem fick alla en välfylld goodiebag! Tack Kurera!

Då går vi ett nytt spännande år till mötes med Kurera på webben. Det är kul att blogga här, och jag är jättetaggad att få sätta tänderna i nya recept och nya blogginlägg.

Annons

Nu har jag äntligen beställt min resa till Hawaii! Med ett dygns mellanlandning i New York! Jag är så lycklig! Jag får besöka New York!
Förra gången vi reste med kören bestämde jag mig för att nästa gång vi åker till USA ska jag vara några dagar i New York. Men min budget för denna resa räckte tyvärr inte till det. Däremot hittade jag en resa där en mellanlandning gjorde det möjligt att få bevistas i denna, för mig åtråvärda stad ett dygn. Kommer helt klart att prioritera Central Park! Något annat lär inte hinnas med.. Landar på Hawaii den 30:e oktober! Det pirrar i magen av bara tanken. Det är ju snart!!!! Bara 5 veckor kvar. Snart står jag med Rönninge Show Chorus på tävlingsscenen i VM i Hawaii!

Ha en trevlig dag!/ Mia

Annons
Annons