Riktig mat & hälsa

Härlig kväll med Kurera på Årets grönaste fest!

Var på fest på Nalen i Stockholm igår och firade Kureras 1- års dag på webben. Möttes i dörren av tre snygga tjejer i gröna klänningar, nämligen Malin, Johanna och Emma från Kureraredaktionen och fick gå på gröna mattan som faktiskt var en grön gräsmatta istället för den sedvaniga röda mattan. Men så var det var ju Årets Grönaste fest också!

Det var en underbart härlig tillställning med  Tony Irving som konferencier och massor av leverantörer inom kosttillskott och naturkosmetik, smakprover på goda smoothies och natursnacks. Ja vi fick faktiskt ett glas champange!  🙂

Träffade även några bloggare på Kurera, blanda annat Therese och Christoffer från rawfoodfamiljen. Mycket trevligt! Blev mycket glad att träffa Isabelle från Kureraredaktionen som just nu är mammaledig. När vi skulle gå hem fick alla en välfylld goodiebag! Tack Kurera!

Då går vi ett nytt spännande år till mötes med Kurera på webben. Det är kul att blogga här, och jag är jättetaggad att få sätta tänderna i nya recept och nya blogginlägg.

Nu har jag äntligen beställt min resa till Hawaii! Med ett dygns  mellanlandning i New York! Jag är så lycklig! Jag får besöka  New York!
Förra gången vi reste med kören bestämde jag mig för att nästa gång vi åker till USA ska jag vara några dagar i New York. Men min budget för denna resa räckte tyvärr inte till det. Däremot hittade jag en resa där en mellanlandning gjorde det möjligt att få bevistas i denna, för mig åtråvärda stad ett dygn. Kommer helt klart att prioritera Central Park! Något annat lär inte hinnas med.. Landar på Hawaii den 30:e oktober! Det pirrar i magen av bara tanken. Det är ju snart!!!! Bara 5 veckor kvar. Snart står jag med Rönninge Show Chorus på tävlingsscenen i VM i Hawaii!

Ha en trevlig dag!/ Mia


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Ugnsbakad spetskål med kantareller och parmesan

Blogginlägg

Ibland får jag craving på olika saker och sen i somras jag varit galet sugen på kål av alla sorter. Därför har det  blivit många rätter gjorda på både blomkål och vitkål de senaste månaderna. Att man blir så här otroligt sugen på något, för jag har verkligen varit galet sugen på kål, beror oftast […]

Glutenfri Äppelkladdkaka

Blogginlägg

Tillbaka till vardagslivet igen efter denna långa sommar. Skolorna har börjat och nu lunkar man återigen på i sitt vanliga ekorrhjul. Nu längtar jag efter att börja sjunga igen och första oktober är min tjänstledighet från kören slut. Det ska bli så kul! Jag fick en långtradare in i sidan på min bil förra veckan […]

Kajp-och ramslökssoppa

Blogginlägg

Nu har jag snart jobbat en vecka efter min semesterledighet. Jag får alltid en känsla av att sommaren är över när jag är tillbaka på arbetet efter semestern och det känns så himla trist. Det känns som att det inte blir någon mer sommar trots att det fortfarande är varmt och solen lyser för man […]

Asiatiska pannkakor med primörer

Blogginlägg

Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag firade midsommar med alla mina barn och barnbarn och besökte även min mor en av dagarna i helgen. Vi hade underbart väder, åt och drack gott och dansade små grodorna med barnen runt midsommarstången. En mycket härlig helg. Och snart har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. […]

Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]