Riktig mat & hälsa

Chef United och Johan Lundberg gör en insats för Nalles resa! Gör det du också!

Johan Lundberg, en av mina svärsöner, är kock och jobbar med köksbemanning samt arbetar som ansvarig rekryteringskonsult, är VD och driver Chef United AB, ett kocknätverk med över 5000 kockar i Svergie och 1500 stycken i olika brodernätverk i Europa och USA.
Johan har ett hjärta av guld. Han var en av de kockar som drog igång insamlingar från restauranger och allmänheten till Stockholms hemlösa, och delade ut mat på 3 olika härbärgen kopplade till Statsmissionen förra julen. Ett kanonjobb! :-)Foto: Johan Lundberg

I år hjälper han Nalles Resa, en stiftelse som arbetar för att stödja svårt sjuka barn och deras anhöriga. Där kan du ansöka om en s.k. Nalleresa. Det innebär att en av deras nallar "reser" till barnet och tillsammans  uppfyller de en dröm som barnet har.

Nu tänker jag värna för de svårt sjuka barnen. Jag är lite sent ute, men Chef United har sponsrat Nalles Resa och kört en insamling av julklappar till de svårt sjuka barnen på Ersta behandlinghem i Stockholm. Sista dagen för inlämning är i morgon, den 13/12. Man kan lämna julklappar till barnen som ska vara inslagna, med en lapp om ålder och kön.

Stiftelsen Nalles Resa
Arenavägen 41, plan 12
121 77 Stockholm- Globen.


One comment on “Chef United och Johan Lundberg gör en insats för Nalles resa! Gör det du också!

  1. johan on

    Vi har nästa stora hjälpinsats nu i jul (24,25,26/12) Då lagar vi maten på “Jul i Gemenskap” (Immanuelkyrkan, kungstensgatan 17 i sthlm)
    Det vi nu efterfrågar är hygienatriklar i förpackning.t.ex tandborste, tandkräm, liten tvål, kam, tamponger,deo, ja listan kan göras lång.Kom gärna förbi i dagarna innan med era gåvor.Lämnas i receptionen på kyrkan i påsar märkta “Chef United hjälper” och ditt namn. One Love

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Ugnsbakad spetskål med kantareller och parmesan

Blogginlägg

Ibland får jag craving på olika saker och sen i somras jag varit galet sugen på kål av alla sorter. Därför har det  blivit många rätter gjorda på både blomkål och vitkål de senaste månaderna. Att man blir så här otroligt sugen på något, för jag har verkligen varit galet sugen på kål, beror oftast […]

Glutenfri Äppelkladdkaka

Blogginlägg

Tillbaka till vardagslivet igen efter denna långa sommar. Skolorna har börjat och nu lunkar man återigen på i sitt vanliga ekorrhjul. Nu längtar jag efter att börja sjunga igen och första oktober är min tjänstledighet från kören slut. Det ska bli så kul! Jag fick en långtradare in i sidan på min bil förra veckan […]

Kajp-och ramslökssoppa

Blogginlägg

Nu har jag snart jobbat en vecka efter min semesterledighet. Jag får alltid en känsla av att sommaren är över när jag är tillbaka på arbetet efter semestern och det känns så himla trist. Det känns som att det inte blir någon mer sommar trots att det fortfarande är varmt och solen lyser för man […]

Asiatiska pannkakor med primörer

Blogginlägg

Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag firade midsommar med alla mina barn och barnbarn och besökte även min mor en av dagarna i helgen. Vi hade underbart väder, åt och drack gott och dansade små grodorna med barnen runt midsommarstången. En mycket härlig helg. Och snart har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. […]

Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]