Riktig mat & hälsa

Johan Lundberg och Chef United hjälper! Vill du bidra för de utslagna?

Jag vill förmedla ett citat jag hörde Stefan Sauk uttala i en av sina monologer i Stjärnjul i helgen: Det är inte de utslagna som ska in i samhället! Det är de inslagna som ska ut! Tänkvärda ord, som man bör ta till sig!

Nu den 24, 25 och 26 december anordnas en stor hjälpinsats för de som har det svårt här i livet! Chef United lagar då maten för "JUL I GEMENSKAP " i Immanuelkyrkan i Stockholm!

Vill du också hjälpa till? Det man efterfrågar är hygienartiklar i förpackning, så som tandborste, tandkräm, liten tvål, kam, tamponger, deodorant osv. Listan kan göras lång! Kom gärna förbi dagarna innan med era gåvor i påsar märkta med ditt namn och "Chef United Hjälper"och lämna dem i receptionen i kyrkan: Immanuel Kyrka Kungstensgatan 17 Stockholm

För att återkomma till Stiftelsen Nalles Resa och Johan Lundberg med kollegor på Chef Uniteds förra hjälpinsats, vilket berör mitt hjärta så enormt. Det finns så fina och otroliga människor. Så behjärtansvärt! 
Genom Stiftelsen Nalles resa lagade Chef United en trerätters Nobelmiddag till barn, föräldrar och personal/ vårdare på Erstagårdens Hospice. Lilla Erstagården är till för barn och ungdomar som behöver medicinsk kvalificerad vård och omvårdnad i livets slut. Man gjorde en insamling av både julklappar och mat med hjälp från både sponsorer och frivilliga.
Stiftelsen Nalles resa arbetar för att stödja hela familjen när ett barn blir svårt sjuk. Självklart kan man ALLTID hjälpa till, inte bara till jul.

// Mia

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Ugnsbakad spetskål med kantareller och parmesan

Blogginlägg

Ibland får jag craving på olika saker och sen i somras jag varit galet sugen på kål av alla sorter. Därför har det  blivit många rätter gjorda på både blomkål och vitkål de senaste månaderna. Att man blir så här otroligt sugen på något, för jag har verkligen varit galet sugen på kål, beror oftast […]

Glutenfri Äppelkladdkaka

Blogginlägg

Tillbaka till vardagslivet igen efter denna långa sommar. Skolorna har börjat och nu lunkar man återigen på i sitt vanliga ekorrhjul. Nu längtar jag efter att börja sjunga igen och första oktober är min tjänstledighet från kören slut. Det ska bli så kul! Jag fick en långtradare in i sidan på min bil förra veckan […]

Kajp-och ramslökssoppa

Blogginlägg

Nu har jag snart jobbat en vecka efter min semesterledighet. Jag får alltid en känsla av att sommaren är över när jag är tillbaka på arbetet efter semestern och det känns så himla trist. Det känns som att det inte blir någon mer sommar trots att det fortfarande är varmt och solen lyser för man […]

Asiatiska pannkakor med primörer

Blogginlägg

Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag firade midsommar med alla mina barn och barnbarn och besökte även min mor en av dagarna i helgen. Vi hade underbart väder, åt och drack gott och dansade små grodorna med barnen runt midsommarstången. En mycket härlig helg. Och snart har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. […]

Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]