Annons
Annons

Johan Lundberg och Chef United hjälper! Vill du bidra för de utslagna?

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
16 december, 2013

Jag vill förmedla ett citat jag hörde Stefan Sauk uttala i en av sina monologer i Stjärnjul i helgen: Det är inte de utslagna som ska in i samhället! Det är de inslagna som ska ut! Tänkvärda ord, som man bör ta till sig!

Nu den 24, 25 och 26 december anordnas en stor hjälpinsats för de som har det svårt här i livet! Chef United lagar då maten för ”JUL I GEMENSKAP ” i Immanuelkyrkan i Stockholm!

Vill du också hjälpa till? Det man efterfrågar är hygienartiklar i förpackning, så som tandborste, tandkräm, liten tvål, kam, tamponger, deodorant osv. Listan kan göras lång! Kom gärna förbi dagarna innan med era gåvor i påsar märkta med ditt namn och ”Chef United Hjälper”och lämna dem i receptionen i kyrkan: Immanuel Kyrka Kungstensgatan 17 Stockholm

För att återkomma till Stiftelsen Nalles Resa och Johan Lundberg med kollegor på Chef Uniteds förra hjälpinsats, vilket berör mitt hjärta så enormt. Det finns så fina och otroliga människor. Så behjärtansvärt!

Annons

Genom Stiftelsen Nalles resa lagade Chef United en trerätters Nobelmiddag till barn, föräldrar och personal/ vårdare på Erstagårdens Hospice. Lilla Erstagården är till för barn och ungdomar som behöver medicinsk kvalificerad vård och omvårdnad i livets slut. Man gjorde en insamling av både julklappar och mat med hjälp från både sponsorer och frivilliga.
Stiftelsen Nalles resa arbetar för att stödja hela familjen när ett barn blir svårt sjuk. Självklart kan man ALLTID hjälpa till, inte bara till jul.

// Mia

 

Annons
Annons