Annons
Annons

Vill du att dina barn ska äta genmanipulerad(GMO) föda?

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
12 februari, 2014
Vill du att dina barn ska äta genmanipulerad(GMO) föda?

images

SvD NYHETER skriver att GMO-Majs kan få klartecken i EU.

I EU-länderna kan man inte enas om huruvida man ska tillåta odling av en ny genmodifierad majs i unionen. Därför bollas frågan över till EU-kommisisonen, som inom kort väntas ge klartecken.

Sverige (vem det nu i Sverige som beslutar det över våra huvuden) anser att majsen ska tillåtas, eftersom varken EU:s myndighet för livsmedelsverket EFSA eller jordbruksverket har några invändningar.Men en majoritet av EU-länderna är emot, dock inte tillräckligt många för att blockera beslutet.

Annons

GMO-crops

Den här bilden hämtade jag på nätet. En stackars råtta som blivit matad med GMO-foder. Råttan är full av cancer. Och råttans ungar blir sterila. Eftersom att råttor får cancer och blir sterila, får människor och andra djur också cancer och våra barn blir sterila.
Det började också att växa hår ur råttornas munnar.

Cancer förstår vi! Sterilitet förstår vi. Men börjar det växa hår ur munnen och fibrer ur huden blir vi misstänksamma. Är det på riktigt eller är det science fiction? Orkar vi ta in det?

För jag har redan stött på offer som blivit sjuka av GMO och andra bekämpningsmedel.

Jag har mött människor i mitt arbete som har Morgellons sjukdom, en alldeles ny sjukdom för mig och många andra. Morgellon ger svåra sår och utslag på kroppen och alla med sjukdomen berättar om trådliknande hårda, långa maskar/fibrer, som är vassa som glas i ändarna som växer ut ur huden eller ur eksemliknande sår. Jag har haft flera samtal speciellt med en kvinna som har sjukdomen.

Det var när dessa människor berättade om sin sjukdom, som jag började intressera mig för varifrån sjukdomen kom. Många tror att det kommer från GMO och chemtrails. Och när jag började läsa om den, verkar det som om forskare snart kan tala om vad den beror på.

2007 var 10.000 familjer registrerade hos Morgellons Receach Foundation.

En studie är påbörjad av Centers for Disease Control (CDC). Man gör studien i norra Kalifonien där många patienter med Morgellons sjukdom bor. Många läkare hävdar att sjukdomen beror på parasiter, men ingen parasitmedicin vare sig läker eller botar sjukdomen. Numera verkar det som om kopplingen finns till genmanipulerat livsmedel (GMO) och att det är genmodifiering som orsakar sjukdomen. Forskare har upptäkt att fibrer från olika människor med sjukdomen såg anmärkningsvärt lika ut, trots att miljöfaktorer och arv inte på något sätt hör samman. Specialister på infektionssjukdomar hävdar att fibrerna tillhör svampsläktet efter att man studerat fibrernas DNA. Dessutom har man funnit ämnet Agrobakterium, som är släkt med gramnegativa bakterier som kan skapa genetiska förändringar på både växter och mänskliga celler.

Ni tror säkert att jag sitter och fablar eller att det har snurrat helt för mig.. Men jag har sett sjukdomen på nära håll, pratat med dessa drabbade, sjuka människor, sett deras sår och hur in i helvete dåligt de mår. Lunginflammation, förvirring, håravfall och eksem med vätskande öppna sår och fruktansvärd klåda. Dessutom blir de stackars drabbade av sjukdomen ofta klassade som om de var psykiskt sjuka, att de har orsakat sina eksem och sår själva. Att de själva har slitit av sitt hår. Jag tror knappast att man kan orsak sig sådan eksem själv. Men vet man inte vad det beror på, skyller man på att det är psykiskt.

/ Mia

Källa: Naturalls News
Zara Öhbergs blogg

Annons
Annons