Annons
Annons

Jag bara är! Och längtar…..

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
3 mars, 2014

Idag har jag har inga tankar på att lägga upp något recept på bloggen! Man behöver ju inte alltid prestera något, bara för att man bloggar om mat och hälsa, även om jag ofta ställer de kraven på mig själv.

För idag bara är jag! Lycklig över att solen bröt fram genom den lite disiga början av dagen. Det ger mig förhoppningar och en längtan. Till vad vet jag inte, men kanske är det längtan till sommaren. Varma dagar med sol och bad och ljumma sommarkvällar med vackra solnedgångar. Lukten av nyklippt gräs, inseketer som surrar i luften, fågelkvitter tidigt på morgonen, och ljusa sommarnätter. Åka ut i skärgården med båt eller till min husvagn i mitt paradis på Gotland!
Det är en rusig längtan som riktigt pirrar i magen.

Jag ser fram emot påsken och att få klä påskriset med fjädrar och små dekorationskycklingar, få lägga på vårdukar, sätta upp nya gardiner och fylla vaser med färggranna tulpaner och gula påskliljor . Jag ser fram mot vårens första blommor, den första tussilagon, blåsippor och vitsippor. (Men det jag saknar är en trädgård, och att få sätta händerna i jorden).
Allt detta tänkte jag på idag på min tidiga morgonpromenad, när jag fick min längtan i bröstet.

Annons

Ha en bra dag! / Mia

Annons
Annons