Riktig mat & hälsa

Jag har bestämt mig….

 Ska du hänga på Malin, bloggerska på kurera.se nu när hon kör igång en detoxutmaning på måndag?

Jag har iallafall ställt in mig mentalt och bestämt att jag ska hänga på, och även vilken detox jag börjar med på måndag. Detoxpaket från Alpha plus! Paketet innehåller dels psylliumfröskal och  Mighty Detox för tarmen och en burk effektiv reningsdryck baserad på en unik blandning livsmedel och ämnen som stödjer kroppens avgiftning.
Bland annat rödbetor vilket är en av mina favoriter, ingår i balndningen.

Detoxpaket från Alpha Plus

Foto: Mia Hagenmalm

Rödbetor innehåller en unik blandning av näringsämnen och fytokemikalier inklusive kalcium, vitamin C, magnesium, fosfor och mangan. Rödbetor ökar cellernas syreupptag och lindrar störningar i blod, lever och immunförsvar.

Kolin: Kolin bidrar till att bibehålla en normal leverfunktion, normal hormoncysterinomsättning samt till normal fettomsättning.

Clorella som är en avgiftande och näringsrik sötvattensalg. Algen består av 60% protein inklusive alla 8 essentionella aminosyror. Dessutom finns vitaminer och mineraler i lättupptaglig form inklusive betakaroten, vitamin B12 och järn.

Pectasol är en klinisk testad och patenterad Pectasol är en klinisk testad och patenterad citruspektin med mindre molekylenhet som utvinns ur skalen och pulpan hos citrusfrukter. Den används bland annat för att eliminera toxiska metaller och radioaktiva isotoper.

Det här pulvret ska man blanda ut i vätska och dricka ca 2 gånger per dag. Sen ska man naturligtvis dricka massor av vatten under dagen så att man sköljer ut alla gifter när man löser upp alla slaggprodukter i kroppen... Spännande!

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Ugnsbakad spetskål med kantareller och parmesan

Blogginlägg

Ibland får jag craving på olika saker och sen i somras jag varit galet sugen på kål av alla sorter. Därför har det  blivit många rätter gjorda på både blomkål och vitkål de senaste månaderna. Att man blir så här otroligt sugen på något, för jag har verkligen varit galet sugen på kål, beror oftast […]

Glutenfri Äppelkladdkaka

Blogginlägg

Tillbaka till vardagslivet igen efter denna långa sommar. Skolorna har börjat och nu lunkar man återigen på i sitt vanliga ekorrhjul. Nu längtar jag efter att börja sjunga igen och första oktober är min tjänstledighet från kören slut. Det ska bli så kul! Jag fick en långtradare in i sidan på min bil förra veckan […]

Kajp-och ramslökssoppa

Blogginlägg

Nu har jag snart jobbat en vecka efter min semesterledighet. Jag får alltid en känsla av att sommaren är över när jag är tillbaka på arbetet efter semestern och det känns så himla trist. Det känns som att det inte blir någon mer sommar trots att det fortfarande är varmt och solen lyser för man […]

Asiatiska pannkakor med primörer

Blogginlägg

Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag firade midsommar med alla mina barn och barnbarn och besökte även min mor en av dagarna i helgen. Vi hade underbart väder, åt och drack gott och dansade små grodorna med barnen runt midsommarstången. En mycket härlig helg. Och snart har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. […]

Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]