Annons
Annons

Jag har bestämt mig….

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
6 mars, 2014

Ska du hänga på Malin, bloggerska på kurera.se nu när hon kör igång en detoxutmaning på måndag?

Jag har iallafall ställt in mig mentalt och bestämt att jag ska hänga på, och även vilken detox jag börjar med på måndag. Detoxpaket från Alpha plus! Paketet innehåller dels psylliumfröskal och Mighty Detox för tarmen och en burk effektiv reningsdryck baserad på en unik blandning livsmedel och ämnen som stödjer kroppens avgiftning.
Bland annat rödbetor vilket är en av mina favoriter, ingår i balndningen.

Detoxpaket från Alpha Plus
Foto: Mia Hagenmalm
Annons

Rödbetor innehåller en unik blandning av näringsämnen och fytokemikalier inklusive kalcium, vitamin C, magnesium, fosfor och mangan. Rödbetor ökar cellernas syreupptag och lindrar störningar i blod, lever och immunförsvar.

Kolin: Kolin bidrar till att bibehålla en normal leverfunktion, normal hormoncysterinomsättning samt till normal fettomsättning.

Clorella som är en avgiftande och näringsrik sötvattensalg. Algen består av 60% protein inklusive alla 8 essentionella aminosyror. Dessutom finns vitaminer och mineraler i lättupptaglig form inklusive betakaroten, vitamin B12 och järn.

Pectasol är en klinisk testad och patenterad Pectasol är en klinisk testad och patenterad citruspektin med mindre molekylenhet som utvinns ur skalen och pulpan hos citrusfrukter. Den används bland annat för att eliminera toxiska metaller och radioaktiva isotoper.

Det här pulvret ska man blanda ut i vätska och dricka ca 2 gånger per dag. Sen ska man naturligtvis dricka massor av vatten under dagen så att man sköljer ut alla gifter när man löser upp alla slaggprodukter i kroppen… Spännande!

 

Annons
Annons