Riktig mat & hälsa

Mår bra av Bio Lifes Multi Greens

Läste ni om Thor Johansen, grundare av Bio-Life i USA   här på kurera.se för några månader sedan?

Jag var och lyssnade på honom  då han berättade om sitt liv och om sina produkter och blev väldigt intresserad och överväldigad eftersom att jag upptäckte att jag har ungefär samma tänk som han när det gäller kosten och hur man mår av vad man äter.

Tre burkar med vitaminer

Foto: Mia Hagenmalm

Jag blev väldigt nyfiken,  så jag har nu ätit en av Bio Lifes produkter; Multi Greens i 2 månader och måste säga att jag upplever en jättestor skillnad till det bättre, på min hud och mina slemhinnor. Därför vill jag dela med mig av dennaa positiva förändring.

Mina ögon har varit ganska torra senaste åren, man blir ju en  torris när man blir äldre, 🙂 Det beror förstås på hormoner och östrogener, men i vissa fall kan det vara brist på fettsyror . Man får vara glad att man hittar hjälpmedel så man inte torkar ihop alldeles! 🙂
 Huden har också återfått en bra balans balans. Självsprickorna som jag haft under tårna i flera år har läkt! Det är otroligt!
                                            Lycka! 
Håret har dessutom fått en annan lyster och samtidigt har jag mer ork och är mycket piggare än jag varit sen jag fick mitt diskbråck i ryggen för två år sedan.

Bio-Lifes Multi Greens har naturliga näringsämnen, vitaminer och mineraler från torkade juicer från gräs och pulveriserade gräsarter,  grönsaker,  groddar och spirulinaalger. Det mycket intressanta med dessa vitaminer är att de kommer från växter som odlas i vulkanisk jord och är helt ekologiska och 100 procent Raw Food. Och man använder inte heller några bindemedel eller andra konstgjorda tillsatser eller färgämnen plus att varje råvara har analysercertifikat som dokumenterar ingredienser, samt att de är fria från bekämpningsmedel, tungmetaller och skadliga bakterier.

 Bland annat innehåller Multi Greens  B12, det kanske är därför som jag känner mig så pigg, 🙂 och naturlig betakaroten som i kroppen omvandlas till A-vitamin som är bra för just  huden och slemhinnorna samt förstås för synen. 
 Hitills har jag ätit kapslar, men kommer att fortsätta med pulver när de är slut, därför att då kan den ingå i en  smoothie på morgonen. Det känns mer naturligt än att äta en massa tabletter, plus att jag på så sätt kan få min dotter att äta vitaminerna. 🙂

Jag har också inhandlat några  av Bio lifes andra produkter, bland annat chlorella. Just nu tar jag endast en tablett dagligen, men ska succesivt öka doseringen under fjorton dagar. En annan spännande produkt är korngräs. Den är tänkt att äta för att detta korngräs som odlas i vulkanisk jord på vintern, för att det ska växa långsamt,  innehåller jod som bidrar till en normal sköldkörtelfunktion och normal produktion av hormoner. Jag har en lite underproduktion på sköldkörteln, så jag tänker rätta till det med hjälp av korngräset och slippa eventuell medicin.

//Mia

"I belive wholeheartedly that the day is coming when we not look so much to the chemical elements taken whit foods as the energy they represent. The energy of sunlight indispensable to human health"

-Dr Bernard Jensen

 


2 comments on “Mår bra av Bio Lifes Multi Greens

  • Mias mat- och bakblogg on

   Hej!
   Om du menar Multi Greens kör jag just nu på kapslar, men har smakat pulver i en smoothie med kokosmjölk och ananas och det smakade väldigt bra. Jag tror dock att pulvret inte är så gott i sig, men smaken är som baken: Delad!Chlorella tar jag i tablettform.

   Mvh/ Mia

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Ugnsbakad spetskål med kantareller och parmesan

Blogginlägg

Ibland får jag craving på olika saker och sen i somras jag varit galet sugen på kål av alla sorter. Därför har det  blivit många rätter gjorda på både blomkål och vitkål de senaste månaderna. Att man blir så här otroligt sugen på något, för jag har verkligen varit galet sugen på kål, beror oftast […]

Glutenfri Äppelkladdkaka

Blogginlägg

Tillbaka till vardagslivet igen efter denna långa sommar. Skolorna har börjat och nu lunkar man återigen på i sitt vanliga ekorrhjul. Nu längtar jag efter att börja sjunga igen och första oktober är min tjänstledighet från kören slut. Det ska bli så kul! Jag fick en långtradare in i sidan på min bil förra veckan […]

Kajp-och ramslökssoppa

Blogginlägg

Nu har jag snart jobbat en vecka efter min semesterledighet. Jag får alltid en känsla av att sommaren är över när jag är tillbaka på arbetet efter semestern och det känns så himla trist. Det känns som att det inte blir någon mer sommar trots att det fortfarande är varmt och solen lyser för man […]

Asiatiska pannkakor med primörer

Blogginlägg

Hoppas ni haft en fin midsommar. Jag firade midsommar med alla mina barn och barnbarn och besökte även min mor en av dagarna i helgen. Vi hade underbart väder, åt och drack gott och dansade små grodorna med barnen runt midsommarstången. En mycket härlig helg. Och snart har jag semester. Det ska bli riktigt skönt. […]

Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]