Riktig mat & hälsa

Mår bra av Bio Lifes Multi Greens

Läste ni om Thor Johansen, grundare av Bio-Life i USA   här på kurera.se för några månader sedan?

Jag var och lyssnade på honom  då han berättade om sitt liv och om sina produkter och blev väldigt intresserad och överväldigad eftersom att jag upptäckte att jag har ungefär samma tänk som han när det gäller kosten och hur man mår av vad man äter.

Tre burkar med vitaminer

Foto: Mia Hagenmalm

Jag blev väldigt nyfiken,  så jag har nu ätit en av Bio Lifes produkter; Multi Greens i 2 månader och måste säga att jag upplever en jättestor skillnad till det bättre, på min hud och mina slemhinnor. Därför vill jag dela med mig av dennaa positiva förändring.

Mina ögon har varit ganska torra senaste åren, man blir ju en  torris när man blir äldre, 🙂 Det beror förstås på hormoner och östrogener, men i vissa fall kan det vara brist på fettsyror . Man får vara glad att man hittar hjälpmedel så man inte torkar ihop alldeles! 🙂
 Huden har också återfått en bra balans balans. Självsprickorna som jag haft under tårna i flera år har läkt! Det är otroligt!
                                            Lycka! 
Håret har dessutom fått en annan lyster och samtidigt har jag mer ork och är mycket piggare än jag varit sen jag fick mitt diskbråck i ryggen för två år sedan.

Bio-Lifes Multi Greens har naturliga näringsämnen, vitaminer och mineraler från torkade juicer från gräs och pulveriserade gräsarter,  grönsaker,  groddar och spirulinaalger. Det mycket intressanta med dessa vitaminer är att de kommer från växter som odlas i vulkanisk jord och är helt ekologiska och 100 procent Raw Food. Och man använder inte heller några bindemedel eller andra konstgjorda tillsatser eller färgämnen plus att varje råvara har analysercertifikat som dokumenterar ingredienser, samt att de är fria från bekämpningsmedel, tungmetaller och skadliga bakterier.

 Bland annat innehåller Multi Greens  B12, det kanske är därför som jag känner mig så pigg, 🙂 och naturlig betakaroten som i kroppen omvandlas till A-vitamin som är bra för just  huden och slemhinnorna samt förstås för synen. 
 Hitills har jag ätit kapslar, men kommer att fortsätta med pulver när de är slut, därför att då kan den ingå i en  smoothie på morgonen. Det känns mer naturligt än att äta en massa tabletter, plus att jag på så sätt kan få min dotter att äta vitaminerna. 🙂

Jag har också inhandlat några  av Bio lifes andra produkter, bland annat chlorella. Just nu tar jag endast en tablett dagligen, men ska succesivt öka doseringen under fjorton dagar. En annan spännande produkt är korngräs. Den är tänkt att äta för att detta korngräs som odlas i vulkanisk jord på vintern, för att det ska växa långsamt,  innehåller jod som bidrar till en normal sköldkörtelfunktion och normal produktion av hormoner. Jag har en lite underproduktion på sköldkörteln, så jag tänker rätta till det med hjälp av korngräset och slippa eventuell medicin.

//Mia

“I belive wholeheartedly that the day is coming when we not look so much to the chemical elements taken whit foods as the energy they represent. The energy of sunlight indispensable to human health”

-Dr Bernard Jensen

 


2 comments on “Mår bra av Bio Lifes Multi Greens

  • Mias mat- och bakblogg on

   Hej!
   Om du menar Multi Greens kör jag just nu på kapslar, men har smakat pulver i en smoothie med kokosmjölk och ananas och det smakade väldigt bra. Jag tror dock att pulvret inte är så gott i sig, men smaken är som baken: Delad!Chlorella tar jag i tablettform.

   Mvh/ Mia

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Vidarklinikens rehabklinik i Järna stängs ned

Blogginlägg

Under hela 33 år har det antroposofiska sjukhuset Vidarkliniken, numera Vidar Rehab, funnits i Järna utanför Södertälje. Ett större  avtal om vård mellan Region Stockholm och Vidar löpte dock ut våren 2017 och avtalet blev inte förlängt. Det gjorde att man tappade 70 procent av patienterna och över 100 av de anställda har fått sluta. […]

Palsternackssoppa i blåa muggar

Vegansk palsternackssoppa med äpple

Blogginlägg

Våren anas! I morse, på väg till jobbet såg jag blomstjälkar sticka upp ur rabatterna, det är barmark och solen skiner idag. Det är förstås synd om alla som har sportlov och som vill åka skidor eller skridskor att vi inte har snö nu. Men jag känner mig på något sätt förväntansfull, förhoppningsfull och är […]

Tacomarinerad kålrot på glutenfritt tortillabröd tillsammans med grönsaker och gucamole

Tacomarinerad kålrot på nygräddad glutenfritt tortillabröd

Blogginlägg

Det är kul och spännande att experimentera i köket. Jag gör allt mer ofta vegetariska/veganska rätter och gärna med råvaror och  grönsaker i säsong för att samtidigt försöka vara klimat- och miljösmart. Snart är jag nog vegetarian/vegan/”rawfoodian” på heltid. 🙂 Kålrot har jag alltid  tyckt varit en sån där knepig lite bortglömd rotgrönsak som jag  […]

Blir cancer mer aggressiv av cellgifter?!

Blogginlägg

-Cellgifter är ett gift! Det dödar inte bara cancerceller. Det Dödar alla celler i kroppen. Hör du hur det låter? CellGIFT! Ja det var inte jag som sa, det var min syster som just då fått veta att hon hade cancer. Hon var så förtvivlad för hon ville inte ta cellgifter, men läkarna hade inte […]

Morotsoppa med apelsin och saffran i en vit djup tallrik

Morotssoppa med apelsin och saffran

Blogginlägg

Så här i vintermörkret och snålblåsten är det mysigt att värma sig med en god soppa till lunch eller middag. Jag älskar soppa och jag brukar äta den med en god sallad. Här ett recept på en riktigt god morot- och apelsinsoppa kryddad med saffran- en smak av julens goda smaker och kryddor. Visste du […]

Glutenfria saffrans- och havrescones på ett fat

Glutenfria havresscones med saffran

Blogginlägg

Vilket trist väder det är idag. Regnet öser ner och det blåser halv storm. Så här till advent vill iallafall jag att vädret ska bidra med lite julfeeling. Det får gärna vara några grader kallt, frost i träden och lite vitt på marken när jag sätter upp adventsstjärnorna i fönstret. Jag fick iallafall lite julkänsla […]

Grösaker i en järngryta

Vegetarisk skördegryta

Blogginlägg

Vilken lång sommar vi haft i år. Det har ju faktiskt nästan varit sommar hela fem månader. Jag som älskar sommaren har verkligen njutit, men när det var som varmast blev det lite jobbigt med den höga luftfuktigheten och nätterna som var så varma att det var svårt att sova. Alla fläktar i hela Sverige […]

Kantarellpaj med äggstanning i en form

Glutenfri kantarell- och Västerbottenpaj

Blogginlägg

Jag har inte varit aktiv här på bloggen på jättelänge. Men jag har inte haft vare sig lust eller ork att göra något inlägg efter att vi miste vår syster i våras. Det har varit för tungt. Men om min sorg skriver jag en annan gång, den dag  jag vill och orkar. Jag vill iallafall […]

“Jag älskar dig” och ett hjärta…

“Jag älskar dig” och ett hjärta…

Blogginlägg

“Jag älskar dig” och ett hjärta! Ord och en symbol i ett sms som borde göra mig glad, men denna gång stack det till i maggropen och oron tog vid. Kristi Himmelfärds dag var en torsdag i år. Det var en härlig försommardag, solen sken och i Stockholm stod grönskan i full blom och syrenerna […]