Annons
Annons

Tony Irving och Rosenserien är lika med: Sant!

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
8 oktober, 2014
Foto av två personer som står gramför en butik i en galleria

Förra veckan var jag och mötte upp Tony Irving!
Dels bloggar ju Tony här på Kurera men mest var jag nyfiken på att höra honom berätta om Rosenseriens nya manliga serie i hudvård, som Tony varit med och tagit fram! Äntligen en bra, manlig ekologisk hudvårdsserie!

Rawfood zucchinipasta med cashewsås 016Oj vilket positivt intryck jag fick av denne man! Tony är otroligt trevlig och en mycket ödmjuk person! Dessutom är han skitsnygg!

Tony berättade att han tidigare hade använt syntetiska produkter samt fillers och botox, men hans hud mådde inte bra av det.
Efter att ha provat några av Rosenseriens produkter, och upptäckt att hans hud mådde så mycket bättre av dem, tog Tony kontakt med Rosenserien och frågade om de var intresserad av ett samarbete. Och det ville de! Tony har alltså själv varit med och tagit fram nya manliga serien i Rosenserien! Både i funktion, doft samt förpackningarnassnygga design och utseende.

Annons

Och eftersom att produkterna inte är testade på djur, så har Tony själv ställt upp som försöksperson.

Bild på Tony Irvingaffisch med rosenseriens produkter
Foto: Mia Hagenmalm

Jag använder själv en del av Rosenseriens hudvårdsprodukter, och även deras MANLIGA deodorant.
Jag föredrar den sportiga citrusdoftande deon framför rosdoften. 🙂 Och den funkar verkligen! Och så är de aluminiumfria,

Rosenseriens produkter tillverkas i Sverige,
och innehållet ger en bra balans mellan vitaminer, mineraler, antioxidanter och proteiner. Serien har hudvård för både ansikte och kropp.

Produkterna i den nya manliga serien har en otroligt fräsch doft av sportig citrus,
och är liksom den kvinnliga serien tillverkad till största del av ekologiska råvaror, de är 100 % naturliga och de flesta produkterna är till och med Svanenmärkta, vilket är en garanti för att produkterna uppfyller höga krav på hälso, miljö och kvalitet. Som bas i seriens produkter har man grönt te och aloevera gele och när man tittar på innehållet av produkterna ser man att de innehåller och bygger på medicinalväxter som trollhassel och arganolja. De är alltså så naturliga att man kan äta dem, om man nu skulle vilja! 🙂

// Mia

Annons
Annons