Annons
Annons

På showturne med Rönninge Show Chorus i USA

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
12 november, 2014
Skyskrapor i New York
Champion medalj för mästerskapen i Barbershop 2013
Foto: Mia Hagenmalm

Efter min vistelse i landet på andra sidan atlanten, är jag nu tillbaka på svensk mark! Min resa har varit helt fantastisk och underbar på många sätt och ännu är jag så uppfylld av allt att jag nästan känner mig euforisk!

Skyskrapor i New York
Foto: Mia Hagenmalm
Annons

Min/vår resa: Rönninge Show Chorus resa till USA var gjord i syfte att dels uppträda med vår magiska show på Carnegie Hall, Broadway i New York. dels vara med och kröna årets vinnande kör i världsmästerskapen i Barbershop, klippa av vårt blå band från medaljen, och avsluta vårt guldår som regerande världsmästare!
( 2013 vann vi världsmästerskapen i kvinnlig barbershop på Hawaii).
Carnegie Hall var en helt fantastisk upplevelse bara det.
En helt otroligt vacker konserthall! Och vilken akustik! Känslan att stå på den scenen var näst intill overklig!
(Bilder jag tagit innifrån Carnegie Hall är enligt strikta regler endast för privat bruk, så tyvärr kan jag inte lägga upp några här)

Men vistelsen har även innefattat en liten turne av framträdanden och uppträdanden både i New York, Connecticut och i Baltimore!

Välkomstskylt: Velcome to Baltimore
Foto: Mia Hagenmalm

Dels gjorde vi en show på Joseph Meyerhoff Symphony Hall och senare en show för över 7000 i publiken på Convention Center i Baltimore.
Och vi har gjort stor succe, var vi än har varit! Mer än vi/jag kan förstå egentligen. Det har varit stående ovantioner och lovorden har haglat över oss! Jag känner mig oerhört smickrad, överväldigad och priviligerad att ha fått vara med om detta helt fantastiska! Om jag får citera mitt eget ordval när vi stod på scen i Baltimore: Det här är helt sjukt, helt galet!! Så stort!!!!! Det är svårt att hålla tillbaka tårararna när över 7000 människor står upp och applåderar!

Och! Vi är fortfarande rekordhållare av de poäng vi fick när vi vann VM på Hawaii förra året. Ja det är helt galet! Jag är så tacksam över att få ha varit med om detta nästan overkliga, men härliga händelse!
(Jag hade hoppats att showen vi gjorde i Baltimore fanns på youtube nu, men den verkar dröja).

Jag svävar fortfarande omkring i någon slags bubbla, och vill inte riktigt komma ut i verkligheten! Ännu! 🙂

// Mia

 

Annons
Annons