Riktig mat & hälsa

Forskare vid MIT varnar: GMO orsakar autistiska barn!

Ja så är jag här och petar i detta infekterade otroligt otäcka ämne igen. Nämligen GMO! Genmanipulerad föda! Hallå! Vakna alla människor! Sluta blunda för fakta!
GMO som är så himla farligt trots att många forskare anser att det ska rädda svälten i världen! Rädda svälten med GMO! Det låter väldigt dubbelt i mina öron. GMO orsakar bara elände för vår miljö, vår flora, våra grödor och sjukdomar som cancer och sterilitet både för djur och oss människor. 

Jag läste idag Margareta Lunströms översättning på http://www.kostdemokrati.se/margareta/ av en föreläsning publicerad på: http://www.anh-usa.org
Nu varnar amerikanska forskare vid MIT (Massachusetts Institut of Tecnologi) i USA, att hälften av alla barn kommer att vara autisktiska år 2025!

Detta beror bevisligen på överanvändning av  glyfosat-toxinet  i ogräsmedlet Rondup, tillverkat av Monsanto!
Detta framkom under en föreläsning av doktor Stephanie Seneff, forskare  vid MIT den 23 december 2014.
Stephanie Seneff som är forskare inom biologi och teknik, under tre decennier har under åren publicerat över 170 stycken vetenskapliga granskande artiklar. Hon har även koncentrerat sig på samband mellan kost och hälsa i ämnen som Autism, Alzeimers och hjärt och kärlsjukdomar. likaså effeketerna av näringsbrist och miljögifter på hälsan.

Stepahnie har konstaterat att symtomen på autism sämmer väl överens med giftverkan av glyfosatoch presenterade också uppgifter som visar ett starkt samband mellan en stigande ökning av autism och användning av Roundup på grödor och av Roundupanpassade GMO-grödor.

Barn med autism har biomarkörer som indikerar på ökande mängder glysofat, inklusive järn och zinkbrist, lågt serumsulfat , kramper och mitokondriella rubbningar.

Glyfosat används på majs och soja, i all läsk och godis som är sötad med majssirap. I chips som innehåller soja, nötkött och fjäderfä som utfodras med majs eller soja. Vete är också ofta besprutat med Roundup, vilket innebär att alla oekologiska bröd innehåller glyfosat-toxider.
Nu är kanske inte mängden glyfosat-toxin så stor ivarje produkt, men eftersom att amerikanerna äter så mycket behandlad mat, uppstår coctailfeffekten. Alltså många bäckar små. Forskningen visar också att amerikanska gravida kvinnor som bor i närheten av gårdar som använder sig av bekämpningsmedel löper 60% större risk att föda barn med autismspektstörning.

Andra studier har även visat att barn som bor i bostäder med vinylgolv som avger kemikalier som ftalater och barn till mödrar som röker löper dubbelt så stor risk att bli autistiska.

Ja jag säger nej till GMO i Europa, i Sverige! Jag vill absolut inte ha in skiten här! Vi ser ju för tusan vad det ställer till med i USA!! 57 miljoner amerikaner går ut och varnar EU för GMO! Kanske dax att lyssna då!

Mia

 

 

 


6 comments on “Forskare vid MIT varnar: GMO orsakar autistiska barn!

  1. Rex on

    det vore väl fantastiskt om hälften av alla barn i USA vore autiska 2025. Redan nu är mer än hälften av invånarna i Silicon Valley autister & de är väldigt framgångsrika. Tycker du är lite läskig med alla dina fördomar du sprider, som om det vore några slags sanningar.

    Svara
    • Mias mat- och bakblogg on

      Hej!
      Egentligen förstår jag inte vad du syftar på när du skriver att att jag sprider fördomar, för ingentinmg i texten i detta inlägg är av någon fördomsfull börd!
      Menar du fördomar om kemikalier och GMO? Det finns flera studier enligt forskning, oberoende av varandra, som visar att kemikalier i maten kan orsaka ett flertal sjukdomar som Parkinson, ADHD, autism, leukemi osv. Och det är tyvärr en sanning!
      Med Vänlig Hälsning/ Mia

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Skriv ut artikel


Kantarellpaj med äggstanning i en form

Glutenfri kantarell- och Västerbottenpaj

Blogginlägg

Jag har inte varit aktiv här på bloggen på jättelänge. Men jag har inte haft vare sig lust eller ork att göra något inlägg efter att vi miste vår syster i våras. Det har varit för tungt. Men om min sorg skriver jag en annan gång, den dag  jag vill och orkar. Jag vill iallafall […]

“Jag älskar dig” och ett hjärta…

“Jag älskar dig” och ett hjärta…

Blogginlägg

“Jag älskar dig” och ett hjärta! Ord och en symbol i ett sms som borde göra mig glad, men denna gång stack det till i maggropen och oron tog vid. Kristi Himmelfärds dag var en torsdag i år. Det var en härlig försommardag, solen sken och i Stockholm stod grönskan i full blom och syrenerna […]

Melonsallad med grillad halluomi på ett vitt fat

Melonsallad med halluomiburgare och avokadoröra

Blogginlägg

Nu är det ju riktigt varmt och skönt och grillen kanske åker fram till helgen, eller någon annan varm mysig dag. Sommaren står inför dörren och man hoppas ju på många dagar med värme och sol. Melon är  riktigt gott och läskande i värmen så därför bjuder jag idag på en melonsallad. Till det har […]

Läkemedlet antabus effektivt mot cancer

Blogginlägg

Min syster har obotlig cancer och jag letar och läser allt jag kommer över om olika behandlingsmetoder och framförallt alternativa då sjukvården inte längre kan hjälpa henne. Jag hittade dock en artikel i läkemedelsvärlden.se i min jakt, där man skriver att det har gjorts en studie på läkemedlet antabus som ju egentligen används för alkoholberoende. […]

Lakritsfuge på ett vitt underlag

Raw glutenfri lakritsfudge. Nyttigare påskgodis

Blogginlägg

Något gott i påsk vill man ju unna sig så här kommer ett recept på ljuvligt god rawfood lakritsfudge utan raffinerat socker och gluten. Jag toppade med citronpulver men det kan man absolut utesluta om man vill. Lakrits är så mycket mer än godis eller som smaksättare i efterrätter eller mat. Lakrits tillskrivs en lång […]

Chiapudding och smoothie i ett glas

Chiapudding med mangosmoothie

Blogginlägg

Visst börjar man ana våren i luften? Det härliga vårljuset, solens värmande strålar och vårlökarna som börjar leta sig upp i rabatterna. Jag har iallafall fått vårkänslor även om det fortfarande är kallt i luften. Det var länge sedan jag gjorde chiapudding och i morse stod jag och velade om jag skulle göra det eller […]

Sparris och nässelpaj med ägg på ett vitt underlag

Glutenfri sparrispaj med nässelost

Blogginlägg

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men ibland hinns det inte  med. Och snö har vi fått i Stockholmstrakten också. Massor! Kan någon tala om för mig om staren kommit än? För enligt gammalt gotländskt folkligt tidsbegrepp ska man räkna sju”star-urar” (bakslag med kalla vindar och snö) från det att första staren kommer, […]

Vårrullar och dipssås på ett smörpapper

Vegetariska vårrullar. Tips på nyttigare picknick

Blogginlägg

Snart startar sportlovet ute i landet. Förhoppningsvis ägnar barnen sitt sportlov till inom – och utomhusaktiviteter där man rör på sig och får frisk luft! För idag är det  väldigt många barn som blir sittandes hemma och spelar spel eller chattar i paddan, datorn eller mobilen istället för att ta sig för något. Min egen […]

Brysselkål i apelsinsås på en vit tallrik

Apelsinkokt brysselkål med chili och vitlök

Blogginlägg

Egentligen ska man frossa i kål av olika sorter. Det är otroligt nyttigt. De svavelaktiga ämnena- glukosinolaterna som finns i kål, tycks fungera nästan som tumörhämmande läkemedel. Dessutom gynnar kål de nyttiga bakterierna i tarmfloran då de är rika på fibrer. Kål har även en antiinflammatorisk effekt. Brysselkål eller rosenkål som den också kallas är […]