Annons
Annons

Mer goda bakverk och Glad Påsk!!

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
4 april, 2015
Saffranspannkak på ett grönt fat

Jag är mycket för rawfood när jag ”bakar”.
Dels är rawfood nyttigt, dels är det gott därför att ingredienserna är helt naturliga och inte tillagade, dels är jag lite lat ibland och rawfood slänger man ihop snabbt. Ingen tid i ugnen, ingen jäsning! Här kommer recept på mumsiga chokladiga rawfoodpraliner och kakor! Gillar man morotskaka kan jag säga att denna rawfood morotskaka med cashewfrosting smakar underbart!

En kaka jag kommer att tillaga i ugnen denna påsk är Gotländsk saffranspannkaka!
Ska man fuska någon gång ska det vara gott, och saffranspannkaka är otroligt gott och något jag kan längta efter.
Glad Påsk! 🙂

Annons

Mia

 

Gotländsk saffranspannkaka/

Saffranspannkak på ett grönt fat
Foto: Mia Hagenmalm

Raw bountypraliner/

Foto: Mia Hagenmalm
Foto: Mia Hagenmalm

Raw kärleksmums med choklad och kokos/

Rawfood kärleksmums på ett vitt fat
Foto: Mia Hagenmalm

Ischokladdoppade aprikoser/

Chokladdoppade Aprikoser på ett tårtpapper
Foto: Mia Hagenmalm

Raw morotskaka med cashewfrosting/

Rawfood morotskakor med frosting på ett grönt fat
Foto: Mia Hagenmalm
Annons
Annons