Annons
Annons

Debatt om vaccin: Läkaren mot föräldrar!

Mia Hagenmalm

Riktig mat & hälsa
15 april, 2016
Debatt om vaccin: Läkaren mot föräldrar!

Jag vill citera det någon skrev på min sida en gång:
Du får cancer går till doktorn, får cellgifter, dör ändå-
Du dog av cancern!
Alternativt:
Du går till alternativdoktorn, får alternativmedicin- dör ändå-
Alternativdoktorn hade ihjäl dig!
Eller:

Annons

Du går till alternativdoktorn får alternativmedicin, blir frisk-
Alternativdoktorn åtalas för kvacksalveri.

Tyvärr är det precis så här det är! Trist tycker jag!

Det finns flera larm om människor som blivit sjuka av både vaccinet Gardasil mot livmodercancer och av svininfluensavaccinet Panemrix. Jag har läst om fler fall av narkolepsi och barn som fått eksem och autism av vacciner. Läs till exempel om Sofie som fick narkolepsi av Panemrix och blev mycket bättre av homeopatmedel här!
Skådespelaren Robert De Niros son fick autism efter vaccin och gjorde en dokumentär om det: Robert De Niro Pressades ta bort avslöjande dokumentär om vaccin

Det som är märkligt, tycker jag, är att vare sig läkemedelsindustrin eller många läkare verkar vilja tillstå att vacciner kan orsaka sjukdomar och besvär.
( Läs även: Svininfluensavaccinets biverkningar mörkades av myndigheter)
Dessutom är det trist att påstå att alternativmediciner och kosttillskott inte fungerar. Nu är jag i och för sig jävig eftersom att jag är hälsorådgivare och har en mor som är homeopat, men jag ser så många som blir hjälpta där skolmedicinen inte har hjälpt. Varför kan man inte glädjas åt det istället för att påstå att alternativmediciner är humbug och placebo?

Läste häromdagen ett debattinlägg på MSN av Janina 24 år, vars dotter Joline vid tre månaders ålder blivit sjuk fyra dagar efter att hon fått Infanrix-vaccinet.
Läs Janinas inlägg HÄR!
Dottern Joline fick vätskande eksem över hela kroppen (atopi) och blev allergisk mot bland annat mjölk och ägg. Dessutom blev hennes psykiska och sociala utveckling hämmad.
Jolines mamma Janina, misstänkte direkt kopplingen till vaccin, men hennes farhågor viftades bort av läkare som menade att det inte kunde vara en biverkning av vaccinet.
Janina letade länge efter information som visade att hennes magkänsla om biverkningarna av vaccinet stämde och när flickan var omkring året hade hon hittat tillräcklig med information. Lilla Joline fick inget mer vaccin efter det. Flickan blev behandlad av specialisthudläkare med olika sorters salvor och kortison. Detta gjorde att eksemet försvann för stunden men besvären återkom efter behandlingens slut.
Janina berättar även att flickans immunförsvar blev totalförstört av vaccinet och hon var ofta sjuk under sina första tre levnadsår.
Men det som gjorde mest ont i föräldrarnas hjärtan var att flickan fick koncentrationssvårigheter och blev socialt introvert.
Janina och hennes man kom i kontakt med en homeopat och Joline fick medel för att rensa ut gifterna från vaccin och alla antibiotikakurer ur kroppen. Redan efter endast fyra veckor märkte både föräldrar och andra i deras närhet en förbättring både i huden och i flickans personlighet, och de har fortsatt att behandla med homeopatiska medel och flickans tillstånd fortsätter att förbättras.
De märktes även en stor försämring när flickan en gång blev sjuk och man gjorde en paus i behandlingen. Flickan har fortfarande en del besvär men Janina skriver att flickan nu mår mycket bättre och tål mjölk och ägg i större mängder än när hon insjuknade.

Läkaren Ahmed Al-Wandi skriver som svar till Janina i ett inlägg att vaccin inte ger eksem eller autism.
Han liknar homeopatiska medel med att blanda ut proteiner med tjugo liter vatten för att proteinet för att få en starkare effekt, vilket förstås inte fungerar. (ironi)
Han menar att eftersom man inom homeopatin tar en substans med ”tveksam” effekt och spär den så mycket att det i princip inte finns något kvar av substansen och tror att den ska vara mer potent än innan.
Han menar att tillverkarna för homeopatiska medel inte kunnat påvisa några resultat och får därför inte kallas läkemedel utan alternativa läkemedel.

Han säger också att atopiskt eksem, drabbar 20 procent av alla barn och är således inte ovanligt och går ofta hand i hand med allergier. Han sammanfattar det hela med att Jolines besvär är vanligt förekommande och hade av största sannolikhet uppkommit även utan vaccination och försvunnit av sig själv utan homeopatiska medel.
Läs läkarens inlägg:Här!

 

 

 

Annons
Annons