Annons
Annons

Linsbiffar, glutenfria, vegan – Grönkålssallad

Anna Ledberg

Groddat är godast
28 mars, 2016
Linsbiffar, glutenfria, vegan – Grönkålssallad
Dela inlägget

IMG_8993

Hej ! GLAD PÅSK

Här kommer ett bra tips på goda och nyttiga biffar. Passar som hambugare, eller som på bilder med potatis och sallad.

Linsbiffar – MIXER KRÄVS

Annons

Rödalinser ( 2 dl)
Helt bovete ( 1 dl)
kokosmjöl ( 1-2 msk)
Solroskärnor  ( o,5dl)
vatten ( cirka 1-2 dl)
persilja ( 1msk)
salt, peppar

Gör så här
Lägg linserna och bovete i blöt på morgonen. ( I samma bunke går bra)
På kvällen, häll av vattnet
Lägg i en mixerbunke tillsammans med allt det andra förutom solroskärnorna. Mixa till en massa. Rör med solroskärnorna.
Klicka ut i en varm stekpanna till biffar. Stek några minuter på varje sida. Klart.

Grönkålssallad
Grönkål
Olja
Salt
Saften från en citrunfrukt
Sesamfrön

Gör så här
Blanda samma allt, klart. Godast rumstempererad.
Lycka till!

 

Annons
Annons