Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Min personliga yoga

boktips – liven mellan liven

10 december, 2012 | Kommentera (0)

Två fantastiska böcker har fallit mig i händerna på sistone! Den ena en roman, den andra en faktabok. Båda berör tankar, forskning och upplevelser om vad som händer med våra själar när vi lämnar jordelivet. Oavsett om man är skeptiker eller tror på reinkarnation, är det oerhört intressant läsning.

Kajsa Ingemarsson har skrivit Någonstans inom oss”, en tänkvärd och känslosam historia om en kvinna som tar sitt liv. Väl på andra sidan ångar hon sig… Det var längesen jag sträckläste en bok, men den här berättelsen tog verkligen tag i mig… Som så ofta när det handlar om tvära kast mellan liv och död, påminns man om att ta vara på den tid man får med de man älskar och att uttrycka den kärlek och tacksamhet man känner inför dem, på ett tydligt sätt… Det tror jag man aldrig kan bli påmind om för många gånger. Man vill ju inte sitta på dödsbädden och inse att man hållit inne med att säga hur mycket människor betytt för en, hur glad man är att de korsat ens väg… Åtminstone skulle jag önska att det på den punkten känns harmoniskt den dagen det är dags att checka ut…

Michael Newton är hypnosterapeuten som genom djuphypnos av människor, följer deras själar bortom tid och rum till andra dimensioner. Olika fallstudier kartlägger och utforskar liven mellan liven. Det är minst sagt fascinerande att följa alla resor! När själarna färdas genom olika liv och sammanlänkas med samma själar om och om igen, kan jag inte annat än le. Det här är en bok helt i min smak! Det är magiskt intressant att läsa om hur och varför vi ibland gör de val vi gör, varför vissa människor korsar våra vägar… “Själarnas öde” är fortsättningen på Michael Newton’s första bok “Själarnas resa”. Enjoy!

Love and Light

Desirée

 

Postad: 10 december, 2012 Av: Min personliga yoga Kategori: andligt | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)