Min personliga yoga

nya klasser efter påsk

8 mars, 2013 | Kommentera (0)

Är du sugen på att komma igång med yogan igen, eller kanske gå en kurs för första gången? Efter påsk är det dags för en serie nya klasser av Min Personliga Yoga. Det blir 9 onsdagskvällar med start den 10 april. Som vanligt är det små grupper som gäller på rebirth fitness, så vi får en mer PT-känsla. Alla nivåer är välkomna!

17.45-19.15:  Min Personliga Yoga  10 april – 12 juni (ej klass 24 april)

19.30-21.00 Min Personliga Yoga  10 april – 12 juni (ej klass 24 april)

för anmälan och mer info: info@minpersonligayoga.se

love & light

/d

Postad: 8 mars, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration, livet, träning, yoga | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.