Min personliga yoga

träningsvärk

10 april, 2013 | Kommentera (0)

561370_10150963526730877_1095067892_n-225x300Igår kväll var jag på ett sjukt roligt kampsport-pass på tjejgymet Rosa Skrot på söder i Stockholm. Det var ingen mindre än the fighting spirit Madelinn Fernandez som körde klassen. Under 1 h svettades, skrattades och köttade jag och 15 andra damer, tills vi var helt slut. Tusen tack Madde!!

Rosa Skrot

Tack också till Rosa Skrot för att det alltid är så härlig stämning och varmt välkomnande hos er! Älskar att det är prestigelöst och att man oavsett humör/energinivå vid ankomst, alltid går därifrån med en härlig känsla i magen och ett leende på läpparna!

1030fef6a13f11e2aadd22000a1fbd6a_7

Eftersom jag inte fightats på lite mer än 2 år, visste jag att jag skulle få sjuuuuuk träningsvärk idag. Jag kände redan efter klassen hur det började dra i benen. Innan jag gick och la mig, gjorde jag därför min gamla “dansar-kur”. Man ger sig själv en riktig genomkörare med Aloe Heat Lotion. När man har masserat in den ordentligt, tar man på sig ett underställ el. liknande och sover i 😉 en riktig “saver in the nöööd”! Vet inte hur många gånger den här “kuren” räddat mig, när jag behövt vara alert och på tårna dagen efter. Pröva själv 😉

Namaste

D

 

 

Postad: 10 april, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration, livet, träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)