Min personliga yoga

AfHo® med Åsa Fornander

16 april, 2013 | Kommentera (2)

fabead8aa5de11e2bcc022000a1fcf26_7

Igår eftermiddag skakades det för fullt på House of Shapes när Åsa Fornander promotade sitt koncept, AfHo®.

Vad är då AfHo®? Jo, det är en dansklass á la Åsa som tidigare lanserats på bl.a. gymkedjan Crunch i NYC. De starkaste influenserna är Afro och House, därav namnet. Kombinationen stora rörelser i överkropp från afron, ihop med små blixtar till fötter från housen, ger en sjukt bra och rolig träning! Rörlighet, puls, styrka und zu weiter, finns allt inbakat – en riktigt rolig genomkörare helt enkelt!!

Tusen tack Åsa, för ett härligt pass med grym musik, fantastisk energi, roliga och jobbiga 😉 rörelser/steg! Vill också passa på att ge en eloge för sättet du lagt upp klassen på: Jag älskar när alla oavsett nivå kan träna tillsammans!

Är du sugen på att prova AfHo®, håll utkik efter klasser runtom i Sverige, eller anmäl dig till Åsa’s instruktörshelger på hennes hemsida: Åsa Fornander

Namaste

d

 

Postad: 16 april, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration, träning | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

AfHo® med Åsa Fornander

  1. Min personliga yoga skrev den

    <3

  2. Min personliga yoga skrev den

    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)