Min personliga yoga

Luna Collective

3 maj, 2013 | Kommentera (0)

Tillsammans med en av mina bästa vänner, Cherie Cherokee driver jag Luna Collective. Vi är två allkonstnärer som arbetat ihop bl.a. som dansare och sångerskor under 10 år, men som samtidigt hållit på med våra andra konstformer vid sidan av.

I augusti förra året, när jag kom tillbaka från Australien, bestämde vi oss att en gång för alla skapa en kreativ plattform. Gränslöst skapande, med allt från prints, smycken och kläder, till möbler och musik skulle få rymmas under LUNA COLLECTIVE… Eftersom vi båda kommer från samma grundfilosofi, att vi kan “create something out of nothing”, kändes det naturligt att vi skulle ta tillvara på gamla saker och ting. Så tillsammans med nya kreationer, gör vi remakes och redesigns. Luna’s motto är nämligen YOUR TRASH IS OUR TREASURE.

075813c8b33211e2af6f22000a1f9a09_7

Kika gärna in på sidan, för att se vad vi håller på och fixar och trixar med. Det kommer upp nya grejer hela tiden och i juni blir det även ett litet LUNA-event. Stay tuned för mer info om när du kan komma och prova, känna och klämma, lyssna och se…

Under maj månad har du 25 % rabatt på våra Luna Jackor. För att se vad som finns up for grabs just nu, kolla in: luna jackets

lalunacollective@gmail.com

/ Desirée

 

Postad: 3 maj, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.