Min personliga yoga

råggröt

8 maj, 2013 | Kommentera (0)

IMG_0905

Var ute hos min mamma häromdagen och fick min älskade råggröt till frukost, mumsfillibabba! Det är något visst med egen-malet och så lite lingon och mjölk på!!

IMG_0904

Om du inte sett det tidigare, så finns det kvarnar man kan köpa och ha hemma på köksbänken. Man behöver alltså inte vara mjölnare för att kunna fixa mjöl till sina hemmabak 😉 Säd hittar du sen på t.ex. hälsokostbutiker, lantmännen m.fl. ställen. Eftersom “mjöl”, liksom många andra livsmedel, är en färskvara, förloras näring ju mer processat och ju längre det stått. Så förutom att det smakar så himla mycket godare, är det också nyttigare och mer näringsrikt att mala hemma efter hand. Dessutom kan man hitta på sina egna blandningar efter tycke, smak och tillgång på olika sädesslag 🙂

Happy Wednesday!

Namaste

D

IMG_0891

 

 

 

 

 

 

 

 

Postad: 8 maj, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: mums | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.