Min personliga yoga

YOUR TRASH IS OUR TREASURE

7 juni, 2013 | Kommentera (0)

fairydust headerDSC_0204-002

På söndag den 9 juni, kommer jag och min partner Cherie, reppa LUNA COLLECTIVEhornstulls marknad mellan kl.11-17. Vi har gjort massa nya sommarfräscha grejer som bara väntar på att hitta rätt ägare! Kom förbi och kika, kläm, känn och prova våra shorts, accessoarer, kimonos, jackor, väskor, skor etc. Förutom massa redesigns och remakes har vi även en hel del nice vintage:

YOUR TRASH IS OUR TREASURE 😉

7beb41dac90b11e2bcf322000aaa033b_7

Håll dig uppdaterad på: luna FACEBOOK event

IMG_1395

Om du är sugen på att fixa till och fräsch upp nån gammal favorit i garderoben, kan du ta med jackan/skjortan/väskan och rådgöra med Cherie om en art piece: bestäm motiv, storlek, tid osv för att få din quote. Vi har oxå lite skjortor och jackor på plats, så det är bara att välja och vraka för att få din unika “wearable art piece”! Kolla in Unicornen nedan, som jag fick på min födelsedag – snyggaste jeansjackan jag skådat!!!

5f6273f8ca0f11e28f8322000a9f18ae_7

IMG_1380 IMG_1381 

        IMG_1391     

love & moonlight

/    lalunacollective@gmail.com

f32558e6cd3211e29de022000a1f8db1_7

Postad: 7 juni, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration, livet | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.