Min personliga yoga

New York Love

20 juni, 2013 | Kommentera (0)

IMG_1909

Ååååååh igår kom jag hem efter 3 fantastiska dagar i New York – vilken enorm inspirationskick!!

IMG_2476

Ända sedan jag var liten har jag drömt om att en vacker dag bo i NY. Så när jag för 7 år sen var där första gången, tänkte jag att det nog skulle bli ganska snart…men livet har hittills haft andra vägar jag behövt vandra… Efter de här magiska dagarna känns det dock som att det börjar närma sig dagen då jag har ett av mina base-camp i NY 😉

IMG_1913

IMG_2506

“The city that never sleeps”, visade sig från sin bästa sida med fint väder, Phantom of the Opera-biljetter i sista minuten, reor på mina favvo-butiker, San Francisco-kaffet Blue Bottle Coffee fanns också, längs med highlinen ner till Meatpacking. Förutom att det är det godaste kaffet jag någonsin smakat, så ger det mig fantastiska minnen från min tid i San Francisco 🙂 Visst är det häftigt hur smaker, lukter och musik, har en förmåga att blåsa liv i gamla upplevelser in i minsta detalj… Love it!!

IMG_2529

IMG_2528

IMG_2527

IMG_2525

Efter Phantom of the Opera, med Peter Jöback som phantomen, hann vi med en snutt av utomhusbion i Bryant Park, där Dustin Hoffman spelade i “Tootsie”. Så himla härligt!

IMG_2495

Som om inte allt redan var över förväntan, så stod jag 10 m från Brad Pitt, en solig eftermiddag! LOLOL Snyggare än snyggast räcker inte ens som förklaring på karl’n 🙂

IMG_2526

IMG_2023

IMG_2516

I Tribeca, blev det brunch på Robert DeNiro‘s restaurang Locanda Verde. Ett jättemysigt ställe med helt fantastisk mat och vin! Jag vill bo här!

IMG_1702

Tack NY för en härlig upplevelse!! Vi ses snart igen, I love U

för mer bilder från resan kolla in instagram @desireerosborg

IMG_1901

Postad: 20 juni, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration, livet, resor | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)