Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Min personliga yoga

balsam för själen

Postad: 22 februari, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: good stuff, inspiration, livet, mums | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera

IMG_8957

Den senaste veckan när det blivit så kallt igen, har jag gått bananas på den gamla klassikern varm choklad. Hittade en av mina all-time-favorites på chokladfabriken förra veckan. Det är bara nåt visst med att vispa varm choklad på spisen…många fina barndomsminnen och framförallt får det mig att tänka på fjällen och alperna. Jag äääälskar att åka snowboard!

IMG_5289

Ha en mysig helg och ge lite balsam till själen. Ibland behöver det inte vara svårare än en kopp varm choklad med bästa boken och en skön filt i favvo-fåtöljen!

Love & Light

/Desirée

 Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.