Min personliga yoga

tacksam

Postad: 10 mars, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: livet, superheroes, yoga | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera

meditationpillow9aedc51489a311e2adac22000a1fbe03_7

Skulle vilja passa på att tacka alla härliga själar som förgyllt klasserna den senaste tiden. Ni är helt fantastiska! Blir så lycklig när ni berättar vad Min Personliga Yoga gör för er, hur ni upptäcker era superhjältar inombords. Ni är magiska!

Ser fram emot ännu en vecka tillsammans på mattan, innan jag drar bort ett par veckor.

Aj Lav Jo!

Tack för att ni finns!

Namaste

/Dinspiration: Django & LaChapelle

Postad: 22 januari, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera

IMG_8750

När jag behöver fylla på mina batterier, är konst i alla dess former en säker energikälla! Förra veckan blev det filmen Django Unchained och fotografiska med David LaChapelle’s utställning. Behöver jag säga att båda var helt fantastiska?!!!

IMG_8759

Premiären av Django gick på Rigoletto i Stockholm. Både min vän Anders Östman och jag var rörande överens om att det var en oerhört stark film! JAG ÄLSKADE DEN!!! Quentin Tarantino’s senaste verk är helt fantastiskt! Inte nog med att alla skådespelare är i sitt esse, musiken och fotot är som vanligt coolt, annorlunda och magiskt. Stunder då jag knappt kunde titta av obehag, blandades med gapskratt och eftertanke. Jag måste bara gå och se den igen på bio!!

IMG_8784

Helgen bjöd sen på Fotografiska, mitt favoritmuseum i Stockholm: Jag ÄLSKAR att det bor en känsla av LA, San Francisco och New York här! Det är alltid bra utställningar, trevlig personal, rolig shop och skönt häng i restaurangen. Se till att du kollar in burning beauty innan den flyttar ut 3 mars.

IMG_8812  IMG_8809

Gå ut och inspireras i januarikylan!

Namaste

DesiréeOm bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.