Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Min personliga yoga

Andrea Bocelli i Abu Dhabi

Postad: 5 april, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration, livet, musik, resor | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera

64a5ae1a933811e29d9922000a1f8ad7_7För två veckor sedan var jag och några vänner på Andrea Bocelli i Abu Dhabi. Den timslånga bilresan från Dubai dit, var minst sagt episk. Tänk dig mr Bocellis röst i högtalarna, ackompanjerad av solnedgången över öknenMajestätisk uppladdning!

Konserten var på du Arena, en utomhusarena som har ett “bomerangformat” tak som ser ut som något från yttre rymden. Att sitta under bar himmel, med månen och alla vackra stjärnor ovanför huvudet, gav en unik upplevelse. När mr Andrea Bocelli kom in på scenen, blev jag alldeles tårögd, få människor golvar mig som han gör! Närvaro är bara förnamnet!! Han har en sån frid och magi över sig…

imagesFör 3 år sedan var jag på Bocelli’s konsert i Stockholm och fullkomligt älskade den! Hans röst är så genuin och direkt, okonstlad och ren!

Konserten denna kväll var mer än jag någonsin kunnat drömma om! Absorberad av den musikaliska världen, tappade jag andan flera gånger. Musik öppnar verkligen upp andra världar…känslor bortom förstånd går bara rakt in… För mig är musik en essentiell del av livet!

24-7428f33348Med på scenen kvällen till ära fanns den vackra kvartetten DIV4S. Sällan har jag hört fyra sångerskor låta så bra tillsammans! Deras röster lät som EN!

En annan häftig upplevelse var när Andrea sjöng duett med Edith Piaff i La Vie En Rose. Piaff, fanns med bakom honom, sjungandes på storbildsskärmen/backdropen. Riktigt coolt arrangerat!

Får du tillfälle att gå på nån av Andrea Bocelli’s konserter, kan jag varmt rekommendera det, en riktig lisa för själen!

Love & Light

/D

 rebirth & rosa skrot

Postad: 16 december, 2012 Av: Min personliga yoga Kategori: yoga | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera

När jag flyttade tillbaka till Sverige och Stockholm i augusti, var jag oerhört sugen på att hitta samarbeten med för mig ”nya” studios. Som med det mesta i livet, dyker saker och ting upp förr eller senare, bara man sänder ut sin önskan. Det dröjde inte länge förrän jag blev tipsad om Rosa Skrot på Södermalm och rebirth fitness i Birkastan. Två härliga oaser som ger ny kraft och inspiration på olika sätt. Låt mig presentera mina nya ”hemmastudios”.

tjejgymet Rosa Skrot möts man av härliga donnor, mysigt häng i repan/fiket, coolt gym och omklädningsrum, sköna PT’s och grymma gruppträningsklasser. Rosa skrot har en hemtrevlig känsla som märks både på människorna här och på hur lokalerna är inredda! Det känns alltid lika härligt att kliva in på Torkel Knutssons gata 41, vid MariatorgetSödermalm i Stockholm. Kolla in deras tjusiga rosa smithmakasin!

Ta en paus i julruschen och kom och provträna gratis på Rosa Skrot vettja! Jag kör t.ex. årets sista ”back to basics yoga” den 21 dec kl.17.00, där jag som alltid avslutar med live-sång. Har du svårt att få till det innan jul, så börjar klasserna igen den 7 januari. I vår har du också möjlighet att boka PT Yoga och Yoga Duo med mig här. Välkommen till Rosa Skrot!

rebirth fitness ligger på Tomtebogatan 18 i mysiga Birkastan och drivs av amerikanen Michael Glover. Michael har en gedigen bakgrund som PT i USA, men bor sedan några år tillbaka i Stockholm, där han driver rebirth fitness. Jag älskar det lugn och den enkelhet Michael skapat på rebirth. Här är det lätt att hitta fokus och skala av distraktioner som finns runt om i vardagen. Jag gillar att rebirth inte bara erbjuder personlig träning i toppklass, utan också har en laid back och skön inställning till träning. På rebirth får du härlip pepp och inspiration till att hitta en hälsosam livsstil, utifrån dina mål och önskningar.

Visst är det härligt när man hittar sina små “hemmastudios”?! Var ligger ditt “favvo-ställe”? Posta gärna tips på härliga studios/gym/smultronställen där du älskar att träna!

Love and Light

Desirée

info@minpersonligayoga.seOm bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.