Min personliga yoga

vardagslyx

Postad: 7 februari, 2013 Av: Min personliga yoga Kategori: inspiration, livet, träning, yoga | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentera

b014a072715011e2a42522000a1f96b3_72013 har börjat helt fantastiskt: många av mina projekt börjar verkligen ta form på allvar och hitta sin rätta väg (kommer berätta mer längre fram). Kreativitet är mitt andra namn och jag mår som bäst när jag får lira i alla mina element och följa hjärtats röst, utan att recensera och utvärdera mina steg och riktningstaganden. Med många järn i elden och mycket på G, vet jag dock av erfarenhet att det är essentiellt att fylla på med kärlek, energi, inspiration och framförallt återhämtning. Jag vill räcka läääänge och leva ett låååångt liv! Sömn, kost och egen tyst tid håller mig frisk och nöjd OCH en av de viktigaste komponenterna: att omge mig med inspirerande människor som följer sin passion i livet!  Idag hade jag en sån faktastisk gulddag! Efter jobb och fix och trix, var det dags för en efterlängtad PT session med min tränare Sanna Backman och lite extra lyx i form av YOGA VIBE med Charlott “Lotte” Fernandez. Två eldsjälar som hittat “sitt format” i livet! Så himla inspirerande, befriande och hjärtligt!

sanna02-05Jag började köra med Sanna för några år sedan när jag kände att jag inte hade någon direkt motivation att träna längre. Efter år fyllda av träning 6-7 dagar i veckan större delen av året, först som konståkare, sen som proffsdansare, hade jag tappat sugen. Jag behövde någon som peppade mig och som kunde inspirera och pusha mig på nya sätt. Att börja köra med Sanna är något av det bästa jag gjort! Det är fantastiskt att kunna släppa allt och för en timme bara känna in, fokusera, andas och lyssna till instruktioner och PEPP. Sannas pass är bästa boosten jag kan få! Jag älskar att hon har örnkoll på linjering och teknik och hjälper mig stärka upp det som behövs. Oavsett om det handlar om ren styrketräning, kondition eller vad det nu kan vara jag behöver, har hon förmågan att komma med nya roliga övningar hela tidenhärligt! Sen att hon är en fantastisk inspiratör och kreatör av hälsosam mat, är bara en bonus! Kolla in alla grymma recept på hennes sida: Tasty Health. Tack för att du är du Sanna!

lottecf3d1adc715111e2aeb222000a1f9e7e_7Efter middagen bar det av till Lotte’s Yoga-Vibe, som kvällen till ära gick i “alla sinnens tecken”. Det var en MAGISK klass! Att få andas, sträcka ut, känna in, skratta, spränga gränser och leva i denna magiska värld, är mer än balsam för själen. Jag förstår ärligt talat inte hur människor klarar sig utan yoga i sin vardag!! Den känslan och friden, som bor i kroppen efter att ha andats djupt och väckt till liv bortglömda ställen i kroppen, är bara helt fenomenal! Det kändes extra lyxigt att få bli ompysslad själv och lyssna till någon annans guidning genom yogans asanas. Lotte du är fantastisk! Tack för de gudomliga jag-älskar-dig-pralinerna. Alla sinnen var tillfreds och fulländade efter din klass. Big L to you!

Har du inte provat yoga tidigare, eller kanske haft uppehåll, så har du nu möjlighet att ge dig själv eller någon du älskar, världens bästa alla hjärtans dag-present: www.minpersonligayoga.se/alla-hjartans-dag/

 Vi behöver alla lite vardagslyx! Ta hand om dig.

love and light

D

 

 

 Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.