Min personliga yoga

DUO YOGA – kvalitetstid

Postad: 11 december, 2012 Av: Min personliga yoga Kategori: yoga | Etiketter: , , , , , , , , , , , , , | En kommentar

Under hösten har jag haft lyckan att ha PT DUO med bl.a. två nyblivna mammor och ett par. Mammorna, som varit vänner i många många år, ville hitta träningstid tillsammans där de också kunde ta med barnen (som ibland sover, ibland är med under träningen). Paret kände att de ville testa något nytt tillsammans.

Det är en ynnest att se människor som älskar varandra, arbeta sida vid sida, inspirera och pusha varandra i tystnaden. Jag älskar de här stunderna!

Har du kanske någon du vill spendera mer tid med? En stående tid att ses och trivas i varandras närvaro är oerhört härligt. Ibland kan det vara bra att påminna sig själv om att det finns en sak som alla har lika mycket av och det är tid. Så länge vi lever här på jorden förhåller vi oss alla till samma 24 h per dygn. Ibland ter det sig dock som att tiden inte riktigt räcker till, eller bara försvinner innan man ens hunnit göra det där man sett fram emot så mycket… Kanske är det dags att stänga dörren till något som tar mer energi än vad det ger, för att skapa plats och utrymme för nya dörrar att öppnas…

 Hur vill du att ditt 2013 ska bli? Vad pockar på av nyfikenhet och längtan?

Dröm, lev och våga!

Namaste

Desirée

 Om bloggen

Namn: Desirée ”Dissan” Rosborg.

Ålder: 32 år.

Bor: På söder i Stockholm, samt i Los Angeles och Byron Bay delar av året.

Familj: Nära och kära finns spridda över hela jordklotet. Jag är lyckligt lottad som har en stor "familje"-krets.

Sysselsättning: PT, yogalärare, allkonstnär.

Om mig: Jag älskar kontraster och motsatser. Variation och nya utmaningar är mitt liv i ett nötskal. Följa hjärtat och gå min väg genom livet berikar och lär oerhört mycket. Oavsett om det handlar om musik, snowboard, surfing, konst, design, hav, berg, yoga, Osho, Meisner eller dans, så hittar jag ständigt nya pusselbitar som passar in i min livsbild.

Fokus just nu: Min Personliga Yoga. Få klart mitt album "Diary of a Seaturtle" – uppföljaren till EP:n ”Naked Touch” som hittas på www.desireerosborg.com. Jag håller också på att skriva klart det sista på en självbiografisk monolog.

Om bloggen: På min blogg kan du läsa om yoga, om livet och dess utmaningar, om tips och tricks för en hälsosam livsstil både för in- och utsidan, om personer och saker som inspirerar i vardagen. Två av mina favoritmantran är ”welcome the unknown” och ”become your dream” – de genomsyrar det mesta jag lägger min hand vid, så även denna blogg. Hoppas du blir inspirerad!

Kategorier

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.