Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Få saker ger mig så mycket kick…

18 september, 2012 | Kommentera (0)

… som att hålla föredrag, interagera med deltagare eller utbilda om attityd, service och försäljning. Anledning till att jag älskar det är att både det jag gör och det jag pratar om handlar om människor.

 

Jag (Mona) står med vitt linne, jeans och en blå scarf lutad mot ett träd.

 

Inget handlar om de varor eller tjänster du säljer – allt handlar om människorna som säljer och dem som köper. Allt handlar om beteenden, primitiva, inövade eller tagna.

 

När poletterna börjar trilla ner hos deltagarna är jag i mitt esse. Så för att göra en lång historia kort så är jag grymt tacksam för denna dagen!

 

Vad är du tacksam för idag?

Postad: 18 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jobb, Relationer | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)