Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Tänk vad lite man visste…

19 september, 2012 | Kommentera (1)

… som man inte visste att man inte visste.

Jag som är grön politiskt bryr mig otroligt mycket men har en bekvämlighetsfaktor när det kommer till vilken gräns jag drar det.

Nu när jag läser mer och mer och förstår mer och mer kring gifterna i våra skönhetsprodukter och hur nyttiga eller onyttiga livsmedel och olika vatten är känner jag mig grymt lost.

Mona som sitter i en stol med gymnastikskor och läser en tidning om hälsa.

Hudvård som jag älskar är så där, inte för huden men för miljön. Mineralvattnet jag då och då dricker är inte alls nyttigare än något annat och min deo – den enda som någonsin funkat på riktigt – är inte alls bra.

Men vad gör jag nu då?

Jag jobbar 9-13 timmar om dagen minst 5 dagar i veckan och vill bara att saker ska funka. Känner att jag inte har tiden att forska mig fram.

Så finns det någon därute som man kan berätta för mig vad en blandhy med torra kinder, relativt torr hy på kroppen och som behöver en effektiv deo som måste funka minst 20 timmar utan att svika. Vad ska jag använda?

Postad: 19 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa, Skönhet | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Tänk vad lite man visste…

  1. Johanna skrev den

    Hejsan!

    Jag har hört från en kompis att Dr. Hauschka har en dagkräm som heter Melissa Daycreme som ska vara grym på just blandhy. Exakt som du beskriver med torra partier men ändå normal till fet t-zon.

    Sen använder jag själv Rosenseriens nya spraydeodorant som jag tycker funkar bra. Har även bra erfarenhet av Urtekrams deodoranter.. Båda har schysst innehåll

    Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)