Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

B-vitaminer…

20 september, 2012 | Kommentera (1)

… är väldigt viktigt för oss som jobbar under stress och jag har perioder när jag tar mitt tillskott varje morgon för att jag vill vara proaktiv.

 

Jag vet inte om det är rätt. Vet inte ens om jag har någon brist men jag vet att B-vitaminer behövs när du stressa eller inte kan äta som du brukar från hela kostcirkeln.

 

Nu när jag lär mig mer och mer så kanske jag kommer fram till att det bara varit som rena sockerpiller och att min mental kraft hållt mig uppe på en konstant hög prestationsnivå. Eller så märker jag det inte.

 

Hur hanterar du längre perioder av positiv fysisk och psykisk stress?

Postad: 20 september, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa, Kost | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

B-vitaminer…

  1. Emelie skrev den

    Johannesört är bra mot stress

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)