Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Rättvisa?

4 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Igår när jag kom till sjukhuset upptäckte jag att trosorna satt bak-och-fram och ut-och-in. Detta berättade jag sedan i en humoristisk status på Fejan för att skoja lite kring allvaret.

Idag ville Speciell lägga ut en bild på sig själv med rumpan bar och när jag tyckte att det var en mindre bra idé fick jag frågan:

– Och du säger att du är rättvis? Du får skriva om dina trosor men jag får inte lägga upp ett foto på min stjärtspringa?

Postad: 4 oktober, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Humor, Livet, Relationer, Speciell | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)