Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

När man blir lite allvarligare sjuk…

7 oktober, 2012 | Kommentera (0)

…så har man några val att göra och några processer att gå igenom. Jag kan strunta i att skriva man här och börja skriva jag.

Jag är inte på något sätt kroniskt sjuk och kommer på grund av en stark grundfysik studsa tillbaka rätt snabbt. Jag är tacksam för att detta hände mig och påminde mig om vad allt handlar om.

Det kan låta märkligt men jag känner mig vis, jag känner mig rik och framför allt känner jag mig motiverad och lycklig.

Om jag inte hade byggt upp mitt mentala immunförsvar och självkänsla så pass bra som jag hade innan detta så hade jag aldrig kunnat ta det på det här nästintill klyschigt positiva sätt.

Så bygg upp er själva under dem bra stunderna för att kunna tackla dem svåra så upptäcker du snart att dem svåra inte är så många.

Postad: 7 oktober, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)