Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

På väg till Höllviken…

9 oktober, 2012 | Kommentera (0)

…för att köra lite rekryteringsutbildning för butikschefer och under tiden som jag återbekantar mig mentalt med gruppen skriver jag underlag för morgondagens budgetåret och följer upp en säljutbildning.

Jag mår som bäst när jag i rätt tempo har fler än en boll i luften och är det något jag älskar så är det just att hålla föreläsningar och utbildningar inom retail och ledarskap. Inget får mig så exalterad men harmonisk och nöjd.

Ni vet känslan när man är bra på något.

Den har jag nu.

Postad: 9 oktober, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Föreläsning, Jag, Jobb, Ledarskap/Psykologi | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)