Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Jag tycker själv…

13 oktober, 2012 | Kommentera (0)

..att jag är extremt lätt att leda. Ge mig utveckling genom utmaningar och kommunicera med mig rakt och tydligt. Hindra inte min kreativitet och gå inte och detaljstyr mig om du vill ha hållbara resultat.

För en erfaren ledare med medvetet, situationsanpassat ledarskap är jag en dröm att leda. För någon mindre kompetent ledare, inte så mycket dröm.

Men en ledare är aldrig bättre än sitt team, aldrig sämre än sin närmaste chef och alltid skyldig att göra sitt bästa.

Annars kan man byta yrke.

Postad: 13 oktober, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jobb, Ledarskap/Psykologi, Tankesätt | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)