Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Att leva i ovisshet…

14 oktober, 2012 | Kommentera (0)

… är för många en jobbig tillvaro, att inte exakt veta vad morgondagen ger och vilka uppgifter dagen innehåller kan skapa både stress, oro och magont.

Jag är som i många andra fall annorlunda och befinner mig just nu i situationen där andra har fått lite makt över min vardag och framtid. Men det är som att vänta på julafton bara utan att veta exakt vilken dag den infaller och vad paketen innehåller.

Ni förstår ju, sjukt spännande och roligt!

Postad: 14 oktober, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Jag, Livet, Mål | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)