Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Vill du ligga med en kändis?

7 november, 2012 | Kommentera (0)

Det verkar vara en rätt frekvent fantasi någon gång i livet, perioder av livet eller genom hela livet. Och jag tycker att fantasier är bra. Fantasier som berikar och ger glädje och inte skadar någon är fritt fram tycker jag. Men så har vi dem här människorna som på allvar verkligen vill ligga med någon bara för att dem är kända.  A-, b-, eller c-kändisar verkar inte heller spela så stor roll. Dem här människorna tror också rätt ofta att om kändisen bara fick träffa dem skulle dem falla pladask och välja dem bland alla.

För mig är det lite underligt. Man vill ligga med någon vars enda bedrift är att alla vet vem det är? Kommer man från en småby, som jag gör, så är det som att vilja ligga med Wallis med pulkabacken eller Lasse Gris. Men sen då när man har lägrat kändisen och gjort det man ska, vad gör man då? Skriver det på Twitter, Facebook och lägger ut en suddig bild på underkläder på golvet. Och sen då?

Ja, nu börjar ni förstå hur liten by jag är uppvuxen i och inte vill jag ligga med varken Wallis med pulkabacken eller Lasse Gris bara för att alla vet vem de är. Jag vill inte heller ligga med Robbie Williams eller Lady Gaga, bara för att nämna kändisar i er värld.

Vill du?

 

Postad: 7 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Åsikter, Frågeställningar, Livet, Relationer | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)