Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Dåligt samvete…

12 november, 2012 | Kommentera (0)

… är ju sjukt onödigt att ha när man inte har gjort något fel. Som nu när jag känner mig lite illojal och lite som en svikare som inte går till jobbet. Jag är ju bara förkyld med lite feber.

Mitt sunda förnuft hindrade mig idag från att dra på mig kläderna och gå dit men mitt samvete säger en helt annan sak. Precis som om dem som jobbat inom företaget betydligt längre än mig inte skulle kunna sköta driften utan mig, det är så onödiga tankar.

Nu ska jag koppla bort dem. Dricka te. Lyssna på regnet. Vila och mest troligt kolla på någon mysig film i sängen.

Hoppas att er måndag är utan både dåligt samvete och regn.

Postad: 12 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Hälsa, Jag, Jobb | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)