Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Granne med realitystjärnan…

12 november, 2012 | Kommentera (2)

… ja, eller stjärna är väl synd att kalla honom men en del vet vem han är för att han har varit på tv. I slutet av förra veckan var vi på samma kryssning, på samma båt, men världar isär trots att vi hade hytterna bredvid varandra.

Jag är ju inget partydjur längre så när middagen var slut 23:30 var det inte många timmar på dansgolvet innan sängen kallade. Men kallade gjorde även stjärnans kompisar som bankade och slog på hans dörr, berättade alla hans hemligheter och skällde som ilskna hundar.

Tur för stjärnan att det varken var polisen eller skvallerpressen som bodde i hytten bredvid och du nästa gång, ska jag verkligen inte bo granne med dig.

Postad: 12 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Åsikter, Jag, Livet, Media, Resor | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Granne med realitystjärnan…

  1. Gretchen skrev den

    Jag hatar att bo bredvid Naken-Janne jag med.

    • Mona Jansén skrev den

      Ja, speciellt när han delar med den där skäggige bonden och hon den blonda med tuttarna från Paradise Hotel… eller ja, hon med restylaneläpparna, ja, bara välj någon, samma sak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)