Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Stjärnor, stjärnor, stjärnor…

13 november, 2012 | Kommentera (0)

Nu när flyttlasset går känner jag för att förnya hemmet, har hittar mattor, textilier, kuddar och massor av annat som gör stor skillnad. Jag har däremot snöat helt in på stjärnor, stjärnor och grått. Gripsholms överkast Galax eller Gant? Alla dessa val.

Har däremot gett mig själv förbud, är det stjärna på badrumsmattan är duschdraperiet enfärgat. Är det stjärnor på prydnadskudden är det neutrala bredvid. Ja, ni förstår grejen.

Men tipsa mig gärna om inredning med stora fina stjärnor på.

Var hittar jag fler stjärnor?

Postad: 13 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)