Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Är hämnden ljuv?

15 november, 2012 | Kommentera (0)

Igår hade en forna högre mellanchef inom företaget mailat ut sin “sanning” om hur allt gick till när han fick sparken, om hur hans närmaste chef betett sig och vem inom företaget samma chef låg med. Jag säger inte att det han skriver är sant. Jag säger inte att jag håller med och jag säger inte att det är med rena motiv denna mellanchef mailat ut detta från sin hemmail. Jag försvarar inte heller sättet han gått till väga på.

Men vad gör man då som företag när fler allvarliga anklagelser kommit ut till samtliga butiker kring vår höge chef? Jo, man tystar ner det. Skriker sinnesjuk om avsändaren och går in i samtliga butikers mail och raderar det. För att förhindra spridning. Men vi är några som väntade oss detta och vidarebefordrade informationen till säkert ställe.

Det känns olustigt att någon varit inne i mailen och ska bestämma vilken information jag ska få ta del av. Det känns obehagligt att företaget väljer att hålla käften, blunda och låtsas som om inget har hänt. Det känns också läskigt att när jag ifrågasätter detta får jag min moral och grundvärderingar ifrågasatt, jag får veta att jag inte borde sprida det vidare, jag blir kallad sinnessjuk, elak, omänsklig och uppenbarligen har jag inte någon mänsklighet.

Om mellanchefen har bevis eller belägg för sin “sanning” har jag ingen aning om.

Hur företaget behandlar frågan talar sitt tydliga språk.

Och om jag har belägg, bevis för det jag skriver, jo då, mycket kan man kalla mig, men jag är varken sinnessjuk, elak eller dum.

Fortsättning följer…

Postad: 15 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Åsikter, Jobb | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)