Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Hur mår du?

16 november, 2012 | Kommentera (0)

Just nu när allt börjar falla på plats med flytt, nytt jobb och en stundande vacker jul med flera veckors semester så mår jag väldigt bra.

Tidigare i mitt liv så kunde oklara situationer stressa mig något enormt och jag kunde inte sova förrän allt var löst, blev på dåligt humör och extremt egocentrisk. Nu har jag med sanning anammat att det jag inte kan göra något åt inte är ett problem. Som nu när jag hittat hyresgäst till gamla lägenheten men hyresvärden vill visa vem som bestämmer och vägrar ge mig besked om det är aktuellt eller inte. Om han godkänner slipper jag betala dubbla hyror i två månader vilket skulle underlätta.

Jag får standardsvar kring att jag vet om min uppsägningstid och det känns mest som om någon bara vill visa vem det är som bestämmer.

Men som sagt, inget jag kan göra något åt och i värsta fall blir det att betala. Men jag mår bra. Vaknar leende och känner mig stark.

Så, hur mår du?

 

Postad: 16 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Åsikter, Frågeställningar, Hälsa, Jag | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)