Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Hur långt behöver jag gå för att bli av med det här?

17 november, 2012 | Kommentera (0)

Det bästa med att flytta är avskedsmiddagarna innan och välkomstmiddagarna efter, inte för att vi behöver ha någon anledning till att bjuda på middag men när man ska vara extra dekadenta så hjälper det.

Ikväll njuter vi enormt och imorgon kompenserar vi med extra ihärdigt packande och raska promenader.

Undrar hur långt jag behöver gå efter ha ätit:

  1. Blinier med löjrom, kräftstjärtar, creme fraiche och rödlök
  2. Biff Wellington med hasselbackspotatis
  3. Mangosorbet med chokladtryffel

 

Men det struntar jag i, gästen kommer 18 och jag ska bara njuta, njuta, njuta.

Hoppas er lördag behandlar er väl!

 

Postad: 17 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Familj och vänner, Frågeställningar, Jag | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)