Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Behöver du hjälp?

18 november, 2012 | Kommentera (0)

Igår åt vi en väldigt god och mysig middag med många skratt och humor på riktigt låg nivå. Så där låg så att man måste älska varandra villkorslöst för att våga. Tårarna rann av rätt anledningar och min kära systra gjorde sannerligen skäl för sitt smeknamn; “helt galen”.

Mitt i allt pratade vi även om vår far som lämnades oss alldeles för tidigt för några år sedan. Det kan inte gå en längre period med god mat och gott dricka, med så mycket glädje, utan att tala om honom. Och nu kan jag tala  om honom och le. Jag kan vara ledsen och glad på samma gång och jag kan minnas alla hans goda sidor, för hans mindre vackra sida är förlåten.

Under middagen pratar vi även om familjedynamiken, vår egen speciella gruppdynamik och min systra utbrister:

– Men du är den som aldrig behöver hjälp. Som alltid klarat dig själv och aldrig bett om något.

Det var inte första gången jag hörde det.

Det var första gången jag trodde på det.

Hjärtat stannade upp lite.

 

Postad: 18 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Familj och vänner, Frågeställningar, Jag, Relationer, Speciell | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)