Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Vad är du tacksam för?

22 november, 2012 | Kommentera (0)

Ibland drabbas jag av en sån där klyschig tacksamhet som alla livscoacher uppmanar till. Det är sällan något stort som har hänt utan tvärtom.

Det kan vara ett mysigt samtal, en god kaffe, en renbäddad skön säng, en planering som faller på plats, en oväntad komplimang.

Nu på morgonen är jag tacksam över allt det basala, att jag är frisk, att jag kan och får jobba, att jag kan betala räkningar, att jag kan äta mig mätt varje dag, att jag har någon att förtro mig åt, någon att krama och kramas av.

Det var ju ingen som sa att livet skulle vara lätt, bara att det skulle vara värt det!

Postad: 22 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Familj och vänner, Frågeställningar, Hälsa, Jag, Livet, Relationer | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)