Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Mona Jansén

Den tolfte ska vi på glöggmys i Gamla stan…

26 november, 2012 | Kommentera (0)

… säger Speciell till mig och min romantiska julälskande hjärna ser framför mig hur stora snöflingor sakta faller, det dofter knäckäpplen och glögg och paren går tätt sammanslingrade i gränderna och längtar till julens alla fröjder.

– Ja, i Blå hörnet, fortsätter Speciell.

Mina tankar fortsätter vandra men mitt leende stelnar när jag kommer på varför jag känner igen Blå hörnet.

– Till Moderaterna, frågar jag aningen för surt?

– Ja, man får ta med sig en vän, tror jag…

Postad: 26 november, 2012 Av: Mona Jansén Kategori: Humor, Politik, Speciell | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om bloggen


Namn: Mona Jansén.
Ålder: 34 år.
Bor: Stockholm, nyss uppflyttad från det småländska höglandet.
Familj: Ja, stor, dramatisk och klumpig.
Sysselsättning: Butikschef, utbildare och föreläsare.
Om mig: Passionerad, envis småländska med alltför mycket Stockhomsdialekt och knäppa idéer. Har en irriterande positivt attityd, älskar förändring men misslyckas ständigt med att dölja hur dålig förlorare jag är.
Fokus just nu: Efter 30 fattade jag vad det handlade om så till nästa insikt slår till är jag sjukt fokuserad på att förverkliga alla mina drömmar och äntligen få börja jobba med friskvård och träning på allvar.
Om bloggen: Mina relationer ur ett humoristiskt perspektiv, både privata och arbetsrelaterade. Träning, resor, mat och hur man lyckas inse att den största förändringen i ens liv måste komma inifrån.

Vi söker framtidens stjärnbloggare

Är du den vi söker?

Skriv till oss och berätta mer om dig själv.

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)